Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 299,938

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Satışa geldik desene ;D ;D

ya abicim ne işi var t*y*t* nın falan orda... ;D
kürşat satmaz ama heran safff değiştirebilir.... 1 ay önce LR cıydı... sonra arada 15 gün kadar suzukici oldu... şimdi t*y*t*cı mı lexusçumu annamadım... ;D ;D
ama hafta sonu lexus a biniyordu,üstünde LR t-shirt vardı falan... ;D ;D

biz anlayamadık valla.... anlayan varsa beri gelsin.... :p :p :p

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Satışa geldik desene ;D ;D

Abi LR bulusmasi diye basladi eyvallah dedik, sonra dedilerki yok butun markalara acik olsun, peki dedik o zaman bizde katiliriz, sonra bir baktim logolar afisler hepsinde LAND ROVER logosu en tepede. Uyardim dedim marka logosu koymayalim tum araclar gelicekse gene dinletemedim. E iyi o zaman gelmeyelim en guzeli rahatsiz etmeyelim haline dondu mevzu.

mertozzy' Alıntı:
kürşat satmaz ama heran safff değiştirebilir.... 1 ay önce LR cıydı... sonra arada 15 gün kadar suzukici oldu... şimdi t*y*t*cı mı lexusçumu annamadım... ;D ;D

ben kibarligimdan centilmenligimden sizin icin Land Rover t-shirtu giyip geliyorum , anlayamiyorsunuz kardesim ben napayim ;D

Tempus' Alıntı:
Abi LR bulusmasi diye basladi eyvallah dedik, sonra dedilerki yok butun markalara acik olsun, peki dedik o zaman bizde katiliriz, sonra bir baktim logolar afisler hepsinde LAND ROVER logosu en tepede. Uyardim dedim marka logosu koymayalim tum araclar gelicekse gene dinletemedim. E iyi o zaman gelmeyelim en guzeli rahatsiz etmeyelim haline dondu mevzu.

Kibarım ,komutanım şimdi her araç için özel cıkartmalar yapıyorlar :D :D

mertozzy' Alıntı:

:D :D :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Kibarım ,komutanım şimdi her araç için özel cıkartmalar yapıyorlar :D :D

Abi bu adamlara ben gecen sene discovery ile gezinize katilayim dedim, discovery yi bile LR den saymayip yok defender harici almiyoruz dediler. Luzumsuz bir LR fanatizmi var , biz burda birbirimize takiliyoruz ama arazide yanimda ne kadar farkli marka arac gorursem o kadar hosuma gidiyor. Kafa dengi insanlarla gezelim yiyelim icelim eglenelimde marka ne olursa olsun.

Tempus' Alıntı:
Abi bu adamlara ben gecen sene discovery ile gezinize katilayim dedim, discovery yi bile LR den saymayip yok defender harici almiyoruz dediler. Luzumsuz bir LR fanatizmi var , biz burda birbirimize takiliyoruz ama arazide yanimda ne kadar farkli marka arac gorursem o kadar hosuma gidiyor. Kafa dengi insanlarla gezelim yiyelim icelim eglenelimde marka ne olursa olsun.

entresan, ben hiç birini tanımıyorum fakat aşırı bir fanatizim kokusu aldım ,bana uyar ama diskoyu'da lr saymıyorlarsa problem var demektir
bunu uyarı gibi not ettim sağol.

Tempus' Alıntı:

hee bız kursatım la ozel bır gezıye gıdecegız tolgayıda alıcam foto mak fılanda almıycam rencıde etmemek ıcın ama o gezı bır hafta belkı daha fazlada surebılır hatta hep beraber arabasız da donebılırız sız dusunun artık o gezıyı hırsı kursat la tolgayada pıknıge gıdıyoruz dıycem kıh kıh kıh

cemtascioglu' Alıntı:
hee bız kursatım la ozel bır gezıye gıdecegız tolgayıda alıcam foto mak fılanda almıycam rencıde etmemek ıcın ama o gezı bır hafta belkı daha fazlada surebılır hatta hep beraber arabasız da donebılırız sız dusunun artık o gezıyı hırsı kursat la tolgayada pıknıge gıdıyoruz dıycem kıh kıh kıh

gitmeden takicak baska kilit varmi ;D ;D ;D valla birak bir yere gitmeyi belgraddaki zor parkurlara bile girsek yeter bize hele bir kis gelsinde

cemtascioglu' Alıntı:
he ya gelcı yazda guzel yazıda hep beraber guzel guzel gecırırız ınsallah sımdı baltaları gomdum kısın cıkartıcam ve bıleylıycem

siz asos a gidin gelince Derya abiyi yan koltuga oturtup gideriz biryerlere, o ben sizi hazirandada batiricak yerler biliyorum demisti :smiley:

günaydın arkadaşlar... :smiley: ya Tolga cım kusura bakma lütfen sen dün bana sormuşsun ben bugün uyandım kusura bakma lütfen...biraz gec oldu ama idare et sen artık.... ;D ;D benim araba 150 binde 77 mart trafiğe cıkışlı kardeşim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.