Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,394
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

yaww bu erkan nerde yawwww...... kayboldu... ;D ;D
bana lastik ayarlayacaktı unuttu.. yarıcam ben lastiği, sonra lastiksiz kalacağım ;D ;D

Etiketler

abi siz gidin gelin, ben belki bu hafta Lopez e o kesif yaparim geldiginiz haftada Lopez le sezon finali yapariz belgrad , kemerburgaz icin :smiley: siz bir sag salim gidip gelinde

sezon finali değil Kürşatım.... ;) ben son kez gideceğim oraya daha da uğramam kemerburgaza...... ;D one minute yani...... :D

günaydın arkadaşlar... ;) ekip yolda şu an feribottalar ...9 gibi inerler gemiden sonra da ver elini ASOS.....ekipten 4 gitti 2 kaldı... ;D eh bizde yarın akşam yola cıkarız inşallah.....

Barbaros kardeşim seviyorum seni ..... ;D kışa beraber gezeriz ya aşkolsun senimi kırıcam .....bizimkiler daha yolda 60 km kalmış problem yok......

red34' Alıntı:
Barbaros kardeşim seviyorum seni ..... ;D kışa beraber gezeriz ya aşkolsun senimi kırıcam .....bizimkiler daha yolda 60 km kalmış problem yok......
süper abicim bende sizleri seviyorum
inşallah kışın boş bırakmam

hele bir gidelim Erkanım..:smiley: bizimkiler deniz kenarına masayı kurmuşlar bile beni kızdırmakla meşguller... ;D gidince bol bol resim cekeriz artık......

red34' Alıntı:
hele bir gidelim Erkanım..:smiley: bizimkiler deniz kenarına masayı kurmuşlar bile beni kızdırmakla meşguller... ;D gidince bol bol resim cekeriz artık......

Abi hepsini denize dök gidince ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri