Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,021
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

barboros abı sen antalyada degılmısın ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
barboros abı sen antalyada degılmısın ;D
evet antalyadayım tolgacım ama neye yarar ilk fırsatta intikamımı alırım ama onu kastediyorsan ;D ;D ;D

ayrıca burasıda asos a yanılmıyorsam en az bi 700km vardır orda değilim

wardır heralde abi antalyaya baya bı uzak

aman aman egenin serin sularında hasta olmayın... Tolga sen onlara göz kulak ol... ;)

ben cesaret edemedım zaten abi 40 dereceyı gormeden girmem denize menize ;D

TOLGA sen işini biliyorsun, şimdi yarın batarlar bunlar sende çekersin ;D deniz soğuktu üşüdük ondan battık derler ;D ;D

istanbul da kalan arkadaşlara günaydın diyelim bugünde.... ;D evet ASOS güzeldir vede tavsiye edilir... ;) özellikle geceleri sahilde rakı balık eşliğinde sirtaki fena olmaz.... :D

bugün gidiyorum Burakcım.... ;) saat 16.00 gibi cıkıcam yola gece 10 gibi oradayım.....

saol Burakcım tşkler.... Barbaros kardeşim sağolasın... senin içinde sahilde bi duble rakı içicem .. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,723
Kaydolan Son Üyemiz
feraykirikkaya@hotma

Çevrimiçi üyeler

Geri