Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,801

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

gelin abi..

tüm takım burda kaptanını bekliyor.... ;D

size dünkü oynaşmamızdan 3-5 foto koyacağım birazdan ;D ;D ;D

saat 16.00 gibi yola cıkıyorum gece 9 / 10 gibi yanınızdayım hazırlanın.... ;D Mert iltica etti dimi yunanistan a ... :D

güzellllll.... ;D canına okucam onun .... ;D masanın başına kurulmuş abi balık malık bana hava atıyordu yedim onu çiğ çiğ.... :D

buyrun size dünden bir kaç fotoo.... ;D

DSC_0067.jpg

DSC_0295.jpg

DSC_0320.jpg

DSC_0330.jpg

DSC_0358.jpg

bu arada suyun derinliğini anlamak için bize bir MAL lazımdı.. o malda cem kardeşim oldu... boy ver dedik, koyuldu arabaların önüne...

DSC_0469.jpg

DSC_0422.jpg

ve işte keşif ekibi... ;D

sloganımız DERE TEPE DÜZ GİT... ;D ;D

DSC_0449.jpg

DSC_0634.jpg

DSC_0577.jpg

vay vay vayyyyy yakışır sizlere yaw.... :D resimler güzel cıkmış valla....tbr ler hepinize... anlaşılan köyün etrafını dolaşmışsınız Mert......

evet abi... ama dönüşte yine çökmüş bir yol vardı... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,978
Kayıtlı Üye Sayımız
166,730
Kaydolan Son Üyemiz
Attila Aykan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR