Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,852
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tabi alalım landı sonra ocagımıza incir ağacı dikelim ;D gerçi navarada pek farklı değilmiş baksana ;D

Etiketler

yok yok ben NAVARA dan vazgecmem... ;) fatura cıktı 1.750 tl... Tolga Aytuğu gördümüz yerde sıkıştırıyoruz.... ;D valla landlar sizin olsun ben istemem her hafta takılamam sanayi ye .... ;) ve navarayı tek gecerim....sizin hasar almanıza gerek yok ..çünki her yeriniz hasarlı... :D ben tek arac olarak kullandığım için bana biraz masraflı oluyor ama değiyor arkadaşlar...herkesin yavrusu kendisine şahindir derler..benimkisi de o .... ;) ama allahı var landlarda harbi iyi arabalar her şartta aslanlar gibi gidiyorlar....

waaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy hadı bakalım hayırlı olsun olcay abi ;D

eywahhhh toyotacılarda 3 ledi bi biz 2 kişi kaldık bülent abiyle ;D

ne boyle bi toyota grubu cıktı :smiley:))
neyse artık toyota land geyiği cıkar iyicene ;D ;D ;D

bu arada arabanın nasıl low a geçtiğini çözdüm ;D ogün geçmemiş low a ;D durup frene basılı tutmazsan low a gecmıyomuş bugun bı yarım saat kurcaladıktan sonra çözdüm ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,801
Kaydolan Son Üyemiz
Aliberen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR