Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,735
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cemtascioglu' Alıntı:
Teklerden hayırlı olsun Olcayto bu arada Japon larla ısımız var anlaşılan hadii bakarim
esas japoncu sensin cema abi ;D ;D ;D
halla bi toyotan var senin genlerden geliyor bide babadan ;D ;D ;D

Etiketler

arkadaşlar, teşekkürler.....

çevredeki arkadaşlarımın Peugeot'dan soğutmaları , büyük araç diye ısrarları ve de temiz bir araç denk gelmesi sonucu VX'e geçtim....80 serisi ''ARAZİ GÖRMEMİŞ'' ;D ;D, ama bayandan değil bir araçla , neredeyse kafa kafaya benim 407 ile takas yaptık, kaporayı verdik.Yarında kısmetse gidip satışını alacağım....

ama görüyorsunuz farklı marka olmasına karşın Capon cizgimizi sürdürüyoruz...(Cem kardeşim bu sana... ;D ;D ;D)

ancak alınacak çok yol var, iç temizlik, taban vinlex kaplama , koltuk kaplama ve gaz ile başlıyoruz, lastik siparişleri Erkan'a verildi....

bu saatten sonra dönüş yok, iyi olmuştur diye düşünmek istiyorum......

Suzi hala bizde, yani hanımın aracı hanımda..korkum hanımlar çetesi oluşturup, araziye kendi araçları ile çıkmak istemeleri ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
arkadaşlar, teşekkürler.....

çevredeki arkadaşlarımın Peugeot'dan soğutmaları , büyük araç diye ısrarları ve de temiz bir araç denk gelmesi sonucu VX'e geçtim....80 serisi ''ARAZİ GÖRMEMİŞ'' ;D ;D, ama bayandan değil bir araçla , neredeyse kafa kafaya benim 407 ile takas yaptık, kaporayı verdik.Yarında kısmetse gidip satışını alacağım....

ama görüyorsunuz farklı marka olmasına karşın Capon cizgimizi sürdürüyoruz...(Cem kardeşim bu sana... ;D ;D ;D)

ancak alınacak çok yol var, iç temizlik, taban vinlex kaplama , koltuk kaplama ve gaz ile başlıyoruz, lastik siparişleri Erkan'a verildi....

bu saatten sonra dönüş yok, iyi olmuştur diye düşünmek istiyorum......

Suzi hala bizde, yani hanımın aracı hanımda..korkum hanımlar çetesi oluşturup, araziye kendi araçları ile çıkmak istemeleri ;D ;D

Olcayto süper haber...hayırlı olsun ...güle güle kullan ...bu kıymetli araçlar caddelerde gezerken , onları ait oldukları ortama sokacak kişilerin eline geçtiğini her duyduğumda çok seviniyorum ..

Günaydın

arkadaşlar pazar günü şöyle araçlarla hafif olmak kaydıyla, malum benim araç hazır değil, ormanlık, yeşillik bir yere gidelim diyorum. Hem sohbet hem foto çekeriz. Tabi mangalıda yakarız.
Ne dersiniz?

aozturk' Alıntı:
Olcayto süper haber...hayırlı olsun ...güle güle kullan ...bu kıymetli araçlar caddelerde gezerken , onları ait oldukları ortama sokacak kişilerin eline geçtiğini her duyduğumda çok seviniyorum ..
Ahmet bey, teşekkür ederim, aynı fikirdeyim...araziye girmemiş arazi aracı olmaz...hele hele Land, Toyota , Suzuki gibi araçlar...

Bakkan' Alıntı:
Günaydın

arkadaşlar pazar günü şöyle araçlarla hafif olmak kaydıyla, malum benim araç hazır değil, ormanlık, yeşillik bir yere gidelim diyorum. Hem sohbet hem foto çekeriz. Tabi mangalıda yakarız.
Ne dersiniz?
uygundur....klasik bakımları yarına kadar yetişir sanırım....

Günaydın :smiley:

Ya Olcay abi,hayırlı olsun. ;)
Zaten japondun,yine japonda kaldın ;)
Temiz aracın denk gelmesi iyi olmuş ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Günaydın :smiley:

Ya Olcay abi,hayırlı olsun. ;)
Zaten japondun,yine japonda kaldın ;)
Temiz aracın denk gelmesi iyi olmuş ;)
sağol Erkancığım, gözün görmediği yerler temizmiş, motor-şanzıman-diff.......çoğu kişide keyfe keder denilen iç temizlik bana batar ;D ;D..acilen ilk iş oradan başlıyorum.. ;D

olcaytogezer' Alıntı:
sağol Erkancığım, gözün görmediği yerler temizmiş, motor-şanzıman-diff.......çoğu kişide keyfe keder denilen iç temizlik bana batar ;D ;D..acilen ilk iş oradan başlıyorum.. ;D

hani anahtar teslim derler ya,o hesap oldu.
Bas kontağa git :D

hayırlısı olsun uzun zamandır takip ettiğim çok temiz bir araçtı hayırlı uğurlu olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.