Ynt: Yiyenbilir Geyikleri
Bülent abi günaydın
Bülent abi günaydın
red34' Alıntı:ee buradanda bir Selam verelim arkadaşlara...![]()
red34' Alıntı:ee buradanda bir Selam verelim arkadaşlara...![]()
Evet Burakcığım, 10 gün önce lastikleri taktım, hem de bizzat Erkan kendi elleri ile taktı...kimselere bırakmam, ben kendim takacağım dedi..bende bir bildiği vardır diye israr etmedim... ;D ;D 33 inç.. Cooper STTBakkan' Alıntı:Olcay abi naptın lastikleri taktın mı? Neler yaptın araca. Foto falan koyda görelim.
olcaytogezer' Alıntı:Evet Burakcığım, 10 gün önce lastikleri taktım, hem de bizzat Erkan kendi elleri ile taktı...kimselere bırakmam, ben kendim takacağım dedi..bende bir bildiği vardır diye israr etmedim... ;D ;D 33 inç.. Cooper STT
C.tesi ise gaz koruması takıldı, yekpare kaplıyor depoyu....kaynaksız tek parça 6 mm saç , ilaçlı, kumlamalı üstüne mat boya atıldı.yan köşeleri pres bükme takviyeli...
c.tesi Amerikadan yükleme yapılmış, 3 inç yük.kiti geliyor.bu hafta onu takarız sanıyorum....şimdilik bunlar...resimleri kit takıldıksan sonra yükleyeyim olur mu... hem depo korumanında liftte iken resmini de çekerim.....
valla meraklardayızolcaytogezer' Alıntı:Evet Burakcığım, 10 gün önce lastikleri taktım, hem de bizzat Erkan kendi elleri ile taktı...kimselere bırakmam, ben kendim takacağım dedi..bende bir bildiği vardır diye israr etmedim... ;D ;D 33 inç.. Cooper STT
C.tesi ise gaz koruması takıldı, yekpare kaplıyor depoyu....kaynaksız tek parça 6 mm saç , ilaçlı, kumlamalı üstüne mat boya atıldı.yan köşeleri pres bükme takviyeli...
c.tesi Amerikadan yükleme yapılmış, 3 inç yük.kiti geliyor.bu hafta onu takarız sanıyorum....şimdilik bunlar...resimleri kit takıldıksan sonra yükleyeyim olur mu... hem depo korumanında liftte iken resmini de çekerim.....
Tempus' Alıntı:Cem şu arabanın 35 li halini çek birkaç foto koyda görelim yahu![]()
CDM-SUBARU' Alıntı:Çok fena oldu çok ;D