Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,601

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

yarın öğleden sonra istasyondayım Erkanım beklerim gel müsaitsen... ;) pazar günü tekrar dönüyorum izmir e haberin ola... :smiley:

Erkan ya şu insan Turboları bir ölçsen çapı kaça denk geliyor onların 33 den büyükler ama 34,5 mu ?

CDM-SUBARU' Alıntı:
Depodalar Kürşat be :smiley:
Ama nasılsa çıkarız,o arada unutmazsam bakarız ;)

Abi sen çıkart onlarıda ben sana jantları getireyim takıp Cemaferin oraya koyalım denerim bir ara onlarıda. acelesi yok uygun oldugun bir ar açıkartıp bana haber verirsen jantları getiririm

Kürşat vaktin bol galiba benim lastikleride taktırsana :D Ben işten çıkamıyorum valla.

Tempus' Alıntı:
Abi sen çıkart onlarıda ben sana jantları getireyim takıp Cemaferin oraya koyalım denerim bir ara onlarıda. acelesi yok uygun oldugun bir ar açıkartıp bana haber verirsen jantları getiririm

Bakkan' Alıntı:
Kürşat vaktin bol galiba benim lastikleride taktırsana :D Ben işten çıkamıyorum valla.

yok valla bol oldugundan diil, jantları bırakıp dönücem o lastikleri takıp cemafere bırakıcak :smiley:

yaw Erkan farzetki karşısında güzel bir hatun vardı.... ;D ee tabiki Mertin sakallarına bakacağına tabiki ona bakacak güzel kardeşim..... ;D yapma böyleeee.... ;)

red34' Alıntı:
yaw Erkan farzetki karşısında güzel bir hatun vardı.... ;D ee tabiki Mertin sakallarına bakacağına tabiki ona bakacak güzel kardeşim..... ;D yapma böyleeee.... ;)

Esas bakmıyorsa sorun vardır ;D

red34' Alıntı:

Yok abi,benim bildiğim Cem bakmaz felan yani.
Ama haklısın Mert'in sakalına bakana kadar yani ;D ;D

ezmeyin Merti ...severim kendisini... ;D bırakın baksınlar kardeşim halkımın şevkini kırmayın arkadaşlar lütfen yanii.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR