Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,546
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

red34' Alıntı:
istasyondayım arkadaşlar hepinizi bekliyorum... ;D günaydın Cihan kardeşim nasılsın ...sesin sedan cıkmıyor görüşemiyoruz epeydir keyifler nasıl..cocuklar ne alemde ... ???

bülent abicim iyiyim antalyada otelde devam çalışmaya ,ankaradan sonra daha yeni yerleşebildim , çocuklarda iyi şilede yazlıktalar , şu yoğun yaz dönemi bitsinde , buluşalım hep beraber ,bu arada olcayto abi ile görüşürsenizniz benimde geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz çok sevinirim

Etiketler

tamam Cihancım akşama gidicem iletirim gecmiş olsun dileklerini....evet dediğin gibi işler hafifleyince bir buluşma ayarlıyalım..kolay gelsin.....Ahmet kardeşim saol tşkler...msjını ileticem ..evdekilere slmlarımı ilet lütfen.....

Şimdi konuştum bende,1-2 kırık v.s var :(
Ama çok şükürki bununla atlatılmışidaha ciddi bişey olmaması tek tesellimiz.

Öküz kamyon nasıl geçmiş karşı şeride anlaşılamamış ama geçmiş işte öküz :mad:

havalar ısındı yaz geldi bu kamyonculara bir şeyler oldu baksanıza haberlerde kemerburgazda kamyonların yaptıklarına

arkadaşlar, iyi akşamlar....

eve ancak dahil oldum..rapor, hastane, jandarma derken bu saat olmuş.....

telefon ile arayan arkadaşlara, eşlerine, burada satırlarla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler..kimsenin başına gelmesin zor işmiş....

olay kısaca şöyle....akşam iş çıkışı acarkent girişine 500 mt.kala riva istikameti yönünde bizim aracın şeridine kamyonet irisi bir aracın girmesi sonucu kafa kafaya çarpışılmış...hanım ve 3 arkadaşı kazayı, arkadaşların yazdığı kazayı da görenlerin soylediği gibi donanımlı ve yükseltilmiş araç olması nedeniyle, ufak tefek kırıklar, yumuşak doku zedelenmeleri ve kaburga eziklikleri ile atlattılar.Buna da şükür.

Araç pert.motorun yarısı konsolun içinde.şaft kırık, arka yaylar yerinden çıkmış, nerede olduğu belli değil.......

hanım 5 metrelik yola gitse bile kemer takar, ben uzun yol dışında şehir içinde kullanmazdım.ama bu olay şehir içinde oldu kemer olmasa aracın donanımlı olması bile yeterli olmazdı...ben bu olaydan sonra kullanmaya başladım, lütfen sizde takın ve taktırın.....

herkese tekrar çok teşekkürler...iyiki varsınız........

olan arabaya olsun olcay abi verilmiş sadakası warmıs gülden ablanın tekrar tekrar cok geçmiş olsun

bu arada Avatarımdaki araç artık yok.....eşimin ve arkadaşlarının hayatını kurtararak ömrünü tamamladı, kendini emekliye ayırdı.....

Bu nedenle daha bir süre burada kalacak...

tolgas' Alıntı:
olan arabaya olsun olcay abi verilmiş sadakası warmıs gülden ablanın tekrar tekrar cok geçmiş olsun
sağol Tolgacığım, çarpan şöföründe verilmişi varmış....20 dak. sonra olay yerindeydim, ambulanslar önümden hareket etti...o sinirle o adamı yaşatmazdım herhalde....

Çok geçmiş olsun. Allah yaralılara acil şifalar versin.

çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

maalesef ülkemizdeki trafik terörüne yetkililerin ve halkımızın yeterince önem arz etmedikleri gerçeği var.

Yeni gordum çok geçmiş olsun.
tesellimiz yengemize ve arkadaşlarina önemli birşey olmamiş olmasi.

Araç gitmiş ama Allah beterinden saklasin diyelim dicek başka birşey yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

SON KONULAR

Geri