Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,799

Etiketler

Arkadaşlar bu gezide resmen offroad'a doyduk kesinlikle çok güzel ve çamurluydu .. Orman açma yollarında gezindik dik çıkışlar ve inişler harikaydı resimler hemen geliyor.

doumgn070.jpg
Ahmet'in aracına değil ama kendine uyguladığı şnorkel :smiley: bunu graj bölümündede paylaşmayı düşünüyorum
doumgn075.jpg
doumgn085.jpg
doumgn048.jpg

Tüm hazırlıklarımı yapmama rağmen..sağlık probleminden ötürü katılamadım...Herkezden çok özür dilerim..Ellerinize sağlık ço keyifli gözüküyor...iyi haftalar..

asyavarhan' Alıntı:
Tüm hazırlıklarımı yapmama rağmen..sağlık probleminden ötürü katılamadım...Herkezden çok özür dilerim..Ellerinize sağlık ço keyifli gözüküyor...iyi haftalar..
geçmiş olsun kısmet başka sefere başka bir gezide görüşürüz

BUDUR

emin olun hele kareleri görünce kendimi kesinlikle orada ve aranızda hissettim

çok yaşayın emi...

Ynt: Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

güzel bir gezi olmuş fotoğrafların devamını bekliyoruz :smiley:

2 senelik kısa offroad hayatımın en keyifli gezisiydi... bitmesin diye hep dua ettim :smiley:
10 üzerinden not vermek gerekirse ;
Çamur 7
Su geçişi 6
Dik çıkış 8
Dik iniş 8
Kırıcılık 5
Mangal keyfi 9
dostluk arkadaşlık 10
Edal Ağbi katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ve buna benzer offroad ağırlıklı gezilerin devamını diliyorum...
Gelemeyen arkadaşlara da acil şifalar ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR