Yokohoma Geolander Mt

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,642

foremost

Zirve
Yer
adana
merhaba arkadaşlar dısko 1 v8 yokohoma geolander mt lastik hakkında bilgisi ve kullanıcı varmı bana yardımcı olurmusunuz ölçüler 285/75/16 olacak yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

IMG-20131116-WA0000.jpg

Etiketler
Ynt: Yokohoma Geolander Mt

Aracı rahatlatmak istiyorsanız 265 olanını deneyin, 285 tabanı geniş. Yapılan testlerde de yazılı ebada göre en fazla eksi sapma bu lastikte. Yani hesaplanan çapa göre gerçek çap daha düşük çıkıyor.
Lastik duvarları 2 kat kaplama, BF 6 kat, Goodyear Kevlar. Yani bu lastiğin yandan yarılma ihtimali BF ve Goodyear göre çok yüksek.

Detaylar burada
http://www.yokohamatire.com/assets/docs/yokohamatire_geolandar_mt_plus.pdf

Sadece şahsi görüşümdür, nedendir bilinmez ama bende BF saplantısı var, uzun bir ömrü var (bu gerçek), o yüzden BF kullanıyorum. Fiyat/kazanç durumu aslında 8)

Ne marka lastik almayı düşünürseniz düşünün en önemlisi bunların üretim tarihlerine bir bakın. Üretim zamanı 2 seneyi geçmiş duran, satılmayı bekleyen lastiklerden uzak durun.

sayın dixie araca bende bfg mk2 düşünüyordum ancak burada kullanan arkadaşlarım başka bir lastiğe bakmamı çamurda kendilerini üzdüğünü soylediler benimde hevesim kırıldı tabi benim araçta 315/75/16 mıck thomson baja mtz var ancak lastıkler çok büyük aracı yormakta 255/85/16 deneyelim dedim ancak yükseklik aynı kalıyor ama kalınlık düşüyor 285/75/16 hem çaptan hem yere basan kısımdan düşürüyor bu şekilde rahatlamasını bekliyorum aracın

Merhaba,

Benim aracımda da geolander A/T 265 serisi var, oldukça memnunum tek olumsuz yanı enerji sınıfı sıralamasında maalesef sonlarda olması. Yakıt sarfiyatını olumsuz etkileyen bir durum...

Bu link'te karşılaştırmaları inceleyebilirsiniz
http://www.tirerack.com/tires/surveyresults

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.