Yoksa Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor X_traıl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eca19 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,671

eca19

Yeni Üye
Gezenbilir ailesi iyi akşamlar . Bir tesadüf eseri tanıştım X TRAIL ile ; sahibinden de dolaşırken bir ilan gözüme çarptı fiyat makul hemen nette araştırma yapmaya başladım ve neredeyse hiç olumsuz yorum okumadım. Şimdi dostlar , http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-cok-temiz-nissan-x-trail-2,0-luxury-ful-plusful-otomatik-vites-152117050/detay/ ilandaki araba için 29,000 TL anlaştım . P.tesi yetkili serviste kontrolde ettireceğim . Sizlerin değerli görüşlerini ve de tecrübelerini benimle paylaşmanızı rica edeceğim . Nette ki subap eritme vb konular dışında dikkat etmem gereken taraflar nelerdir. Herkese şimdiden teşekkürler .

Etiketler
Ynt: Yoksa Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor X_traıl

Bence fiyatı çok uygun hatta fazla uygun.
Normalde bu araçları o fiyata bırakmazlar.
İyice kontrol ettirin derim.
X trailler çok güzel ve sağlam araçlar,fakat hakettikleri değeri bulamıyorlar malesef.
Şu videoyu izlemenizi öneririm.

http://www.youtube.com/watch?v=GR7kHC6yiQI

Hayırlı olmasını dilerim.
Selamlar.

Video harika :smiley: bu fiyata inmelerinin sebebi 1 çok tutulmuyor 2 bandrolünü ben ödeyeceğim 500 tl civarı sanırım 3 aracı alacak karşılığı almışlar . Yine de hakkınız var iyice kontrol ettirmek gerek insan oğlu çiğ süt emmiş. Nelerine bakmak gerekir ?

eca19' Alıntı:
Video harika :smiley: bu fiyata inmelerinin sebebi 1 çok tutulmuyor 2 bandrolünü ben ödeyeceğim 500 tl civarı sanırım 3 aracı alacak karşılığı almışlar . Yine de hakkınız var iyice kontrol ettirmek gerek insan oğlu çiğ süt emmiş. Nelerine bakmak gerekir ?

O zaman makul.
X-Traillerin nelerine bakılması gerektiği konusunda çok detaylı bilgi sahibi değilim,yanıltmak istemem.
Ama Motor durumu ve Sübap larının kontrolü gerekebilir,LPG den dolayı.Zaten kaporta ve boyaya baktırırsınız,yürüyen vs zaten rutin.
Umarım istediğiniz gibi temiz çıkar,alır ve keyifle binersiniz.
Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,002
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.