Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yol arkadaşım YILKI ile gezilerim(Tanju Çallı-tango)
Ynt: Yol Arkadaşım Yılkı İle Gezilerim(tanju Çallı-tango)
Enver abi hayırlı geceler haklısın aslında dahada çok gezi anısı ama fırsat bulupta bir türlü toparlayıp yazamıyorım.
Yılkı aslında hep yılkı atlarını işe yaranayan atların doğaya salıverilmesi olarak anlıyoruz ama araştırmam sonucunda ben farklı algıladım yada bana öyle geldi .Aslında anadoluda yaşayan ehlileştirilmemiş atların Yani gerçek yılkıların yanına yaşamlarını devam ettirsinler diye bırakılma olayı.Böylece onlarda birer YILKI oluyorlar.Öyle yada böyle Yılkımızı seviyoruz umarım yollarımız ayrılmaz.
Ve İğneadaya doğru yolculuk zamanı geldi çattı.Dostlar bekliyordu bizi bekletmemek lazımdı dostlarımızı.Bu yolculukta birçok ilkede imza attık bizimki gibi bir kamperde 3 yetişkin ve 2 çocuk yatmayı rahat bir şekilde başardık üst yatağı 12 cm aşağı almam çok işimize yaradı oğlumla birlikte ikimiz üst yaatakta gayet rahat yatabiliyoruz.Yemek mönümüzü geliştirdik Dolma sardık taze fasulye pişirdik hatta hamur bile açtık (tabi eşim yaptı biz yadik).
İğneada görselleriyle devam edeceğim ama bu akşamlık bu kadar dostlar.
Tanju bey bizde hic gitmediğimiz Çanakkaleyi sayenizde gezdik teşekkürler .. Ha bu arada pazar yeride mazallah durulmuyacak yer deyilmiş.Paylaşımlar icin tekrar teşekkürler..
Tunay & Tugay