Yol arkadaşım YILKI ile gezilerim(Tanju Çallı-tango)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,552
Ynt: Yol Arkadaşım Yılkı İle Gezilerim(tanju Çallı-tango)

...

100_2983.JPG

100_2988.JPG

100_2989.JPG

100_2991.JPG

100_2994.JPG

Etiketler

Epey anı birikmiş kaçırdığımız ,Yarın vakitlice baştan bir alayım...yarı uykulu hakkını veremiyeceğiz :D Yılkı demişsiniz ama ,bırakmaya niyetiniz yok anlaşılan..iyi geziler..

Enver abi hayırlı geceler haklısın aslında dahada çok gezi anısı ama fırsat bulupta bir türlü toparlayıp yazamıyorım.
Yılkı aslında hep yılkı atlarını işe yaranayan atların doğaya salıverilmesi olarak anlıyoruz ama araştırmam sonucunda ben farklı algıladım yada bana öyle geldi .Aslında anadoluda yaşayan ehlileştirilmemiş atların Yani gerçek yılkıların yanına yaşamlarını devam ettirsinler diye bırakılma olayı.Böylece onlarda birer YILKI oluyorlar.Öyle yada böyle Yılkımızı seviyoruz umarım yollarımız ayrılmaz.

Ve İğneadaya doğru yolculuk zamanı geldi çattı.Dostlar bekliyordu bizi bekletmemek lazımdı dostlarımızı.Bu yolculukta birçok ilkede imza attık bizimki gibi bir kamperde 3 yetişkin ve 2 çocuk yatmayı rahat bir şekilde başardık üst yatağı 12 cm aşağı almam çok işimize yaradı oğlumla birlikte ikimiz üst yaatakta gayet rahat yatabiliyoruz.Yemek mönümüzü geliştirdik Dolma sardık taze fasulye pişirdik hatta hamur bile açtık (tabi eşim yaptı biz yadik).
İğneada görselleriyle devam edeceğim ama bu akşamlık bu kadar dostlar.

Hakan senin sayendede birkez daha Karadenizi görmüş olduk.Teşekkürler.

Tanju bey bizde hic gitmediğimiz Çanakkaleyi sayenizde gezdik teşekkürler .. Ha bu arada pazar yeride mazallah durulmuyacak yer deyilmiş.Paylaşımlar icin tekrar teşekkürler..
Tunay & Tugay

Çanakkale ayrı bir destan. Her sayfasında insanı duygulandıran bu görselleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Selamlar.

Mehmet bey T ugay bey dilekleriniz için teşekkür ederim.

Mehmet bey ben teşekkür ederim.Kamperiniz son halini görmek için sabırsızlıkla bekliyorum...Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR