Yol arkadaşım YILKI ile gezilerim(Tanju Çallı-tango)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,042
Ynt: Yol arkadaşım YILKI ile gezilerim(Tanju Çallı-tango)

Tanju yeni aracın ile keyifli yolculuklar ve paylaşımlar diliyorum....

Etiketler

Yılkı'nın lastiklerine sizlerin eline ayağına sağlık. Çok güzel fotolar. Yılkı ile daha nice güzel geziler yapmanız temennisi ile

Hakan bey iyi dilekleriniz için teşekkürler.Tanışmak dileğiyle selamlar...

tango' Alıntı:
telsizden Bursa merkeze iskender yemeğe anonsuyla öncü aracı kaybetmemek için bir telaş başladı.Ardından araçlara park yeri bulma savaşı,bu şavaşıda kazandıktan sonra 'O, meşhur yeri bulduk buldukta yer bulmak ne mümkün ,bekleyeceksiniz dediler bekledik yer bulundu yine bekledik 1-1,5 saat sonra siparişler geldi,aklımdan şöyle geçirdim ya ne müthiş bir şey ki bu kadar bekleniyor ve hayal kırıklığı sıradan bir döner işte .

Tanju Beyim , ne deseniz haklısınız, iskender olayında, ön ayak olduğuma pişman oldum, klasik olay senelerce güzel yap sonra nasıl olsa

gidiyor diye koy gitsin zihniyeti, yanık yağ versen de gider, et düzgün olsun olmasın , beklesin ne olacak gider zihniyeti o yetmez herşeye

para iste bu vesile ile Ersin Beylerden de özür dileyim , kusura bakmayın ben orasını öyle bilmezdim bir daha ben de gitmeyeceğim hatta

gidene de mani olacağım.

Şikayet edilen bu dönercinin yerini tam olarak söyleyebilir misiniz?

Cavid Sezen

Gökhan o günü yaşamasaydık oranın hep iyi bir dönerci olduğunu zannedecektik.Özür dileyecek birşey yok güzel gezimizi bozamayacak kadar küçük bir olumsuzlık.Selamlar...

Gökhan bey ! özür dilemeniz bizce gereksiz daha evvel bizimde bildiğimiz ve beğendiğimiz bir yerdi.
Malum gürbüz insanlarız .
Beni üzen konu, çok bekleyince rica etmem üzerine torunum Renç'in yemeğini verelim demelerine rağmen getirmemeleri ve Renç'in o an ki gözyaşları.
Benim için Bursa da öyle bir kebapçı yok..Bu kadar basit
Slm.
ersin

gezmen' Alıntı:
Şikayet edilen bu dönercinin yerini tam olarak söyleyebilir misiniz?

Cavid Sezen

Eski terminal (Büyük bir alışveriş merkezi olmuş) karşı sokağındaki Uludağ Kebapçısı.

toffy' Alıntı:
Eski terminal (Büyük bir alışveriş merkezi olmuş) karşı sokağındaki Uludağ Kebapçısı.

Teşekkür; son durumları bilmiyordum...

Cavid Sezen

Evet gezinizi takip ettim Benim yokluğumu fırsat bilip Erdeğe geldiniz ama olsun daha çok güzel günler bizi bekliyor Erdek kapıdağda yakında görüşmek üzere.Saygılar

Abi tadı damağımızda kaldı inşallah birdahaki sefere sizlerlede tanışmak nasip olur.Selamlar...

Tanju, ailen ve Yılkı'nn daha nice güzel geziler yapmanızı dilerim :smiley:

Teşekkürler haşmet tekrar görüşmek dileğiyle .Selamlar...

Güzel bir organizasyon ve çok güzel paylaşımlar.Emeği gecenlere teşekkür ederim.

güzel gezi olmuş Tanju, devamını dilerim, selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,079
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Geri