Yol - da

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 379
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,907

Etiketler

Ynt: Yol - da

Geçen ay tamamladığım Hindistan yolculuğundan. Keşmir Bölgesi'nde Leh'i Manali'ye bağlayan 4000-5000 metre rakımda geçitlerle dolu dünyanın en çileli yollarından biri.

Tekrar hoş geldin zafer hangisine harika desem,yaptığın geziye mi,gördüğün yerlerin güzelliğine mi.Sabırsızlıkla bekliyorum.

mayıstosböce' Alıntı:
Tekrar hoş geldin zafer hangisine harika desem,yaptığın geziye mi,gördüğün yerlerin güzelliğine mi.Sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben da!...

Cavid Sezen

Yollar bir yerden diğerine götürür bizi değil mi? İlla asfalt ya da topraktan olmak zorunda değildir..Öyleyse bu da bir yol; hem de iki ülkeyi birbirine bağlıyor. Vietnam ile Kamboçya arasında ulaşımı sağlayan, bizzat test edip onayladığım su yolu

İkinci sıradaki köprü çökmüş. Enkazı duruyor.

Malzeme o kadar az ki yıkılanın yerine tamir etmektense yenisi yapıyorlar herhalde, sanki incecik bambu üzerinde duruyor gibi.

mayıstosböce' Alıntı:
Bu çizgiler nedir şimdi.
Hımmm. Çölün ortasında hangi akla hizmetse keskin viraj yapmışlar. Sonra da çizgilerle düzeltmeye çalışmışlar. Şimdi "şeridini takip eden" 2 araç kafa kafaya çarpışınca ne yaparlar bilmem. ;D

Yol'da olmak, bazen Yol'da kalmak demektir. Bu gibi durumlarda yapılacak en iyi şey, yol için beste yapmaktır ;D

Ferhat çizgileri çizenin başına güneş geçmiş raporu tutardık.Ya birde böyle yol olsaydı?(Foto alıntı.)

Şarköy'den Mürefte'ye ve oradan Kumbağ'a çıkan yol, manzarası ile müthiş keyifli