i.güneş
Zirve
Ynt: Yol - da
Buda yolun bittiği yerde mola.
Buda yolun bittiği yerde mola.
arikandalı' Alıntı:kimseler yokmu yollarda ... :
egeli' Alıntı:Olma mııı?? ;D ;D Bugün geçtik, bu yollardan..... Bozkır-Hadim arası... Konya...
Asya da yapılan bir ralliye bizim eski Anadol ile katıldılar üç beş yıl kadar önce. Araca ağır yol şartlarına dayansın diye iyileştirme ve takviyeler yaptılar. Aracı rallide gören istisnasız herkes büyük ilgi göstermiş, tabii ki aracı bilmedikleri ve sevimli görünüşü için. Başka detayını hatırlamıyorum. Gazetede okumuş çok mutlu olmuştum.Ynt: Yol - da
Moğolistan rallisi ve yüksek cesaret,lütfen araca dikkat edin.Sonrada yola çıkmak,yolda olmak istemeyin,mümkün mü.[attachment=1][attachment=2]
Belli ki köprüyü hep kullanıyorYnt: Yol - da
Biz fotoğraf çekmek için bile o köprüye çıkmaya çekinirken, bize nispet yaparcasına geçip gitti. Bu arada yerinden çıkan tahtaları yerlerine yerleştirmeyi de ihmal etmedi...
Hem de asma köprüsü de var. Harika.Ynt: Yol - da
Yollar bir yerden diğerine götürür bizi değil mi? İlla asfalt ya da topraktan olmak zorunda değildir..Öyleyse bu da bir yol; hem de iki ülkeyi birbirine bağlıyor. Vietnam ile Kamboçya arasında ulaşımı sağlayan, bizzat test edip onayladığım su yolu
Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Vakti gelen gidiyor...Bu konuya hüzünlü bir şekilde bakacağım aklıma gelmezdi ,sevdiğimiz, tanıdığımız ,sohbet ettiğimiz güzel insanlar oldu hayatımızda, sevgiyle anıyorum hepsini ...Ekli dosyayı görüntüle 644511
Ekli dosyayı görüntüle 644512
Ekli dosyayı görüntüle 644513
Hüzünlendirdin beni Bülent,Bu konuya hüzünlü bir şekilde bakacağım aklıma gelmezdi ,sevdiğimiz, tanıdığımız ,sohbet ettiğimiz güzel insanlar oldu hayatımızda, sevgiyle anıyorum hepsini ...Ekli dosyayı görüntüle 644511
Ekli dosyayı görüntüle 644512
Ekli dosyayı görüntüle 644513