KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya ben hangi tarafı tutacagım elimdenn 4 adet land 6 adet jeep ürünü(cherokee cj 5 willys) gecti ben benciyim kendimi tutuyorum ergun abini dedigi gibi
Bu saydıkalarınız Türkiye,ye ilk giren ürün markaları oldugu için marka ile anılıyor olabilir bu türkçede eksiklik oldugu anlamına gelir o markayı yüceltmez .
Daha somut cevaplar duymak isterdim cokta önemli degil maksat muhabbet olsun
Demekki jeep lerinde bi başarısı varmiş ben onu sordum 2,dünya savaşı 1945 te bitti ama o zamanlar daha LR yoktu ondandır )
neyse konuyu cok uzattım galıba kusuruma bakmassanız sevinirim .
Konuyla alakası yok ama alt sayfalarda kelime hatası yaptım nasıl düzeltebilirim.
tesekkürler..
land ve jeep ikiside mükemmel araclar yani jeepi tercih eden adam land begenecek diye bişey yok her ikisinide begenenler olabilir bu muhabbet biraz sıktı ?????? herhalde
%100 dogru land fazla modifiyeyi kaldırmıyor ama cj modifiyesiz binilmeyecek bir arac zaten landı alan kişi masraf yapmadan arazide yol almak istiyor yani masraf dedim herkes jeep bozuluyo demesin masraf derken işte büyük lastik büyük ayna mahruti t19 sanzımanı vs gibi :... ben hiç görmedim bir landa aaa ben su lastikleri 35 koyayım yada aaa benim sanzıman yetersiz kalıyor gideyim ford transit sanzımanı koyayım tabi bu işin esprisi ama land fazla aksesuarı kaldırmıyor ama cj aksesuarın hertürlüsüne eywallah ;D
Araçlarımızın beğendiğimiz taraflarını veya yeteneklerini anlatırken, başka marka araç kullananlara cevap hakkı doğurabilecek OLUMSUZ yazılar yazmamanızdır. Kalp kırılması olabileceğini fark ettim. Seviyemizi korumamız esastır.
Ben şimdiye kadar olan yazılarımda kalp kırmış isem özür dilerim.
Uğur abi aslında kalp kırmakla ilgisi yok. İngilizlerin klasik yapısını hepimiz biliriz. İngilizlerin espriye yaklaşımlarını ve daha ciddi şeylerden hoşlandıklarıda aşikar. Bu özellik sanki biraz kullanıcısı olduğu markaya insanları bu tip memleket özelliklerinden dolayı da bağlıyor olabilir. Yani ben ciddiysem landa binerim değilsem cj ye anlamı çıkmasın. Anlayamadığım bir sebeple en basit LR esprisine aşırı tepki alıyorum. Kendimce kırıcı olmuyorum ama arkadaşlar kırılıyorlar. Bu sebeple LR ya da defender hakkında yaptığım tüm yorumlara burada bir son veriyorum. Artık varsa yoksa JEEP...