Yol mu Yok ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,882
Ynt: Yol mu Yok ???

Bilgi paylaşıldıkça güzeldir. Benim LR hakkındaki bilgim yüzeysel.

Etiketler

Jeep varken taklitllerinin konuşması bence anlamsız.Diğerleri araçlarının isimlerininin nereden geldiğini bir araştırsın bakalım.

marmariscj7' Alıntı:
Jeep varken taklitllerinin konuşması bence anlamsız.Diğerleri araçlarının isimlerininin nereden geldiğini bir araştırsın bakalım.
tamam mikrofon sizde biz araştırıyoruz merak etmeyiniz saygılar

hıh ferrariymiş mersedesmiş sökmez yiyosa gelin bu yollara hava atmaya calışın! : )

ben onu ferrari sürenlere söylüyorum yollarda hız yapıyorlar ferrarim var diyip hva atan lar var dır bilirsiniz sıkıyosa diyorum bu güzelim dağ yollarına gelsinler! : )

ömer_20' Alıntı:
dogru diyosun gelsinde görsünler camurlar dag bayırları ;D
ömer abi profilinin altındaki yazı oşuma gitti dediğin gibi

ah jepim olsada camurlarda cırpınıp dursam

ama cırpınacak bile jepim yok aslında almayı düşünüyorum ama hayat sartları izin vermiyor ;D

haklısın abicim benimde öle şimdi yaş tutmuyo ama bizim bile jepimiz olsa sevincem 1 tane toros var idare ediyoruz ben eşşek diyorum ona birazda

yokluk35' Alıntı:
ben onu ferrari sürenlere söylüyorum yollarda hız yapıyorlar ferrarim var diyip hva atan lar var dır bilirsiniz sıkıyosa diyorum bu güzelim dağ yollarına gelsinler! : )

ferrarisi olanın offroad keyfide caddede gezdiği gibi olur sıkmayın canınızı ;D o çamura bulanmak isterse caddede gezdiği gibi bulanır mutlaka garajında bir porsche cayenne nide vardır merak etmeyin