<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Yol Şarkıları...</b><br />
<br />
Hepsi dinleyicisine göre çok beğenilerek dinleniyor buna bir itirazım yok kimseninde olamaz,<br />
Bir Karadeniz türküsü (kemençe ile çalınan, bağlama ile kemençe takliti olmayan), Keskin türküsü, Barak havaları ne bileyim tek tek yazmaya gerek yok.<br />
Hani demişya üstat; TÜRKÜLERLE GÖMÜN BENİ bende aynen onun gibi düşünüyorum HALK TÜRKÜLERİNİ DOĞRU OKUYANLARI DİNLİYORUM.<br />
Hani ağzını gere gere sözde kendine göre birşey yaptığını zannedip sadece türküyü rezil edenler varya işte onlara YUH YUH diyorum.<br />
Karadeniz türkülerini, Karadenizle nekadar ilişkisi olup olmadığını bilmediğim, fakat bir Karadenizli gibi okuyan Şevval SAM'ın önünde şapkamı çıkartıyorum.<br />
Yöremin sanatcıları zaten bizlerin gurur kaynağı.<br />
Hangi yöre olursa olsun, türkünün aslını bozmadan ve yöreye has müzik aletleriyle çalıp okuyan kişilere teşekkür ediyorum.<br />
Ben 7x24 türkü dinleyen biriyim.Arabamda hep türkü çalınır ve bende eşlik ederim.Kızım ve eşim dinlemek istemeziseler kulaklıklarını takıp ne isterlerse onu dinlerler di, artık onlarda kulaklık takmıyorlar, çok mutluyum.<br />
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.</div>