Ynt: Yol ve Tavan Bilgisayarı
KARKADİL' Alıntı:
Yeni bir araç aldım 5.2 v8 aldığım araçta bir sürü problem var en önemlisi yol ve tavan bilgisayarı bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
bu soruyu soruyorsunuz...
bu sitye niye yazı yazıyorsunuz çünkü bişeyler okumuşsunuz, burada bu araçları bilen birileri olduğunu görüyorsunuz...
e peki bunları görüp te bu soru böyle yazılırsa ne cevap bekliyorsunuz ki, illa 2. bir soru mu sormamızı...
sorununuz neyse yazın cevaplayalım...
örneğin;
yol bilgisayarı mil gösteriyor, yada şöyle bir sorun var gibi?
ne yazmışsınız, bilgisayar bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim demişsiniz...
cevap: var...
KARKADİL' Alıntı:
ben bu araç hakkında çok şey bilmiyorum ama çok büyük hastayısım bu aracın bu dediğin yani yazdıkların nedir bilmem benim sorunum gazda çok fazla yakıyor araç ve yol bilgisayarı farları açınca arka tanpon üstünü gösteriyor sanırım iki tarafta kırmızı yanıp sönüyor ama sadece farları açınca bide crus control çalışmıyor sanırım. teşekkürler.
bakın gaz sistemleri ile ilgili en az 30 başlık ve 100lerce mesaj var, bi göz gezdirin eğer aradığınız cevapları bulamazsanız yani daha önce böyle bir sorun yazılmadıysa elimizden gelen paylaşımı yaparız...
amacımız sizi tiye almak, kafa bulmak, kızdırmak, dalga geçmek falan değil...yazdığınız yazıları tekrar okursanız ne dediğimi anlayabilirisiniz...
en büyük problem de şu,
bu aracı alan yada almayı düşünen herkez 2 satır yazıyı okumadan aynı soruları yazıyor, hemen hemen hergün ne yakar, ne yakmalı gibi sorular var...
lpg sisteminizi iyi bir ustaya gözden geçirtin, bulunduğunuz şehirde atikeri büyük hacimli araçlara en fazla uygulayan kim var onu bir araştırın ilk önce, çünkü tecrübe çok önemli bu işlerde...
izleyeceğiniz adımlar...
motor yağı
filtreler (hava-yağ)
bujilerinizi deiştirin..
lpg filtresini değiştirin...
bu şekilde aracınızın normal olduğundan herşeyden önce emin olun daha sonra bu ustaya gidip sisteminizin kontrolünü ve ayarını yaptırın...