Yorumdaki Karavan Için Tavsiye Istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YUNUSEMRE GÜVEN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,476

o1 Belgesi olduğundan emin olmalısınız. İlanda değinilmemiş. Yüz binlik fiyat normal gibi. Ancak iç tasarımın maliyetini de yabana atmayın. Kaplinin Knott olması iyi.

Bana biraz bu firmanın reklamını yapmaya çalışıyormuşsunuz gibi geldi. Olsun bunu yapmak suç değil. Ama size yazan bizleri aptal yerine koymanız hoş olmaz.
reklam yapmıyorum. sadece yardım istedim. karavan çok iyi demedim. aldım memnunum demedim. fırsata bakın demedim. bu fiyat aralığında ve donanımda bir sürü ilan var hatta daha ucuzları var. aynı donanımı 180 lere satanlar var. sizden yardım istedim karavan nasıl diye. hiç tanımadığım bir firma. bu nasıl reklam.
daha önce de rekvan sormuştum hiç duymadım demiştiniz yine siz. her neyse.

Ön kısmı çok açık karavanlara pek itibar etmeyin. Yattığınızda gece gökyüzünü güzel seyredersiniz ama.. Yaz gündüz sıcağında oradaki incecik perdeler pek fayda etmez, sizi içeride pişirir. Yarı açık tipleri değerlendirin derim.

en son aşağıya linklerini koyduğum troy karavan la irtibatlaştık. insta sayfasında beta olarak paylaştığı karavanı 140 dan veriyor. 5 yıldır çalıştıklarını söyledi. umarım aranızda firmayı bilen tavsiye verecek birisi çıkar. tavsiyeniz olursa sevinirim.
Video: https://youtu.be/AxEN1h6nUDs?si=OZfpso0lbWT1uysr