Olmaz, yapılan bu işlem ağ bağlantılarınızı etkileyecek bir işlem değildir. Yalnız eğer şirket bilgisayarlarından biriyse, sistem yöneticisi bu ayara erişiminizi engellemiş olabilir.
Sedat Abi'nin verdiği dns'ler çok uzun zaman önce bende de aynı problemleri yaratmıştı. Youtube Jacker adlı program da aynı dns'leri kullanıyordu. OpenDns'i de sırf bu duruma uyuz olduğum için tesadüfen bulmuştum. Yaklaşık 6 aydır en ufak sıkıntı yaşamadım opendns ile.
Sedat Abi'nin verdiği dns'ler çok uzun zaman önce bende de aynı problemleri yaratmıştı. Youtube Jacker adlı program da aynı dns'leri kullanıyordu. OpenDns'i de sırf bu duruma uyuz olduğum için tesadüfen bulmuştum. Yaklaşık 6 aydır en ufak sıkıntı yaşamadım opendns ile.
Garip.. ??? Peki siz o zaman ktunnel gibi adresleri deneyin ya da youtube yasağının kalkmasını bekleyin
Bu arada şu anda ben de benzer bir problem yaşıyorum; gezenbilir, google, hürriyet gibi sitelere girebilirken msn, digsby gibi programlarım açılmıyor, meebo'ya ve yahoo'ya giremiyorum. DNS ile alakalı mı diye dns değiştirdim ancak alakası yokmuş. Muhtemelen ülkemiz yine bir fiberoptik kablo muhabbeti ile karşı karşıya
Garip.. ??? Peki siz o zaman ktunnel gibi adresleri deneyin ya da youtube yasağının kalkmasını bekleyin
Bu arada şu anda ben de benzer bir problem yaşıyorum; gezenbilir, google, hürriyet gibi sitelere girebilirken msn, digsby gibi programlarım açılmıyor, meebo'ya ve yahoo'ya giremiyorum. DNS ile alakalı mı diye dns değiştirdim ancak alakası yokmuş. Muhtemelen ülkemiz yine bir fiberoptik kablo muhabbeti ile karşı karşıya
Youtube a girmek mesele değil aslında. Beni bu merak öldürecek
Ben de az önce sitede online iken bağlantım kesildi. DNS adresilerini silmeme rağmen, bağlantı sorunlarında; DNS kullanarak Gezenbilir'in bulunamadığı yazıyordu.
IP sen internete bağlandığın anda sana otomatik verilen (ya da tercihli olarak alabileceğin) bir adrestir. Eğer "statik ip" hizmeti alıyorsan, ip adresin tek bir tane ve sana özgü olur, ancak çok yaygın bir şey değildir. DNS'in de yine modemle alakası yoktur. Sen modem ayarlarına girmek için kullanılan 198.62.00.01 vs. şeklinde olan adreslerden bahsediyorsun sanırım.