<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır?</b><br />
<br />
ufuk bey benim aracımda LC 100 , 2004 ,sırası ile bende aracıma modifikasyon yaptım yapmaya çalıştım , 2 inç yükseltme kiti getirtim taktım , önler torsiyon bizim araçlarda ,sonradan arka helezon altına aracı dengelemek için yaklaşık 2,5 cm parça koyduk ve araç toplamda yaklaşık olarak 8-9 cm kaldırdık buraya kadar her şey normaldi ,bu arada lastikler 275 ,70,17, yaklaşık 32 e denk geliyor herhalde ,sonradan kaşıntı bitmedi ,35-12,50-17 lastik taktım , aracı dahada yükselltim direksiyon turunu biraz kıstık sola sürtme yapıyordu ,ama araç devamlı olarak sola çekmeye başladı ,biz bir türlü bunu önleyemedik ,rot,balans,caster,kamber, lastik rotasyonu denemediğimiz yol kalmadı ,sonradanda arazide araç rahatlasın diye kupeden 5 cm daha kaldırık ,lastiklerim çok daha rahat çalışmaya başladı ama sola çekme ve kalkışta tam gaz verince arabanın kafasını havaya kaldırması ile beraber tepkisiz ve herhan sağa sola kaçacakmış hissini veren bir ön takımım oldu , bu arada araçta daha evvel olmayan anlamsız bir titreme başladı yalnız bu titreme komple aracı sallıyor, araç D vitesinde 80 ile 100 km arası yapıyor gaz verirsem arabayı devirlendirirsem geçiyor veya D vitesinde titreşim yapmaya başladığı an 4 alırsam titreme geçiyor sizce nedendir tahmini olarak ,kusura bakmayın tecrübelerinizden yaralanmak istiyorum çok teşekkürler</div>