B berkgun Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 21 May 2012 #1 Merhabalar İzmirde oturuyorum ve Cj5 arıyorum ilk önceliğim takas http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-takasli-gsxr-1100w-76941075/detay/ nolu aracımla takas dusunen olursa ve o kişinin aracıda temız ve diri bir araç ise ustu konusulur anlasılır.Temiz ,toplu bir jeep sahibi olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler
Merhabalar İzmirde oturuyorum ve Cj5 arıyorum ilk önceliğim takas http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-takasli-gsxr-1100w-76941075/detay/ nolu aracımla takas dusunen olursa ve o kişinin aracıda temız ve diri bir araç ise ustu konusulur anlasılır.Temiz ,toplu bir jeep sahibi olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler
__ C J 7 __ Zirve Mesajlar 1,456 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul + Trakya 22 May 2012 #2 Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum 93 model racing makine bu kadar ediyor mu ya 10bin lira piyasa baya ilerlemiş hayırlı satışlar gönlünüzce bir cj yi bulmanız dileğiyle
Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum 93 model racing makine bu kadar ediyor mu ya 10bin lira piyasa baya ilerlemiş hayırlı satışlar gönlünüzce bir cj yi bulmanız dileğiyle
efekantek Efe Jeep Garaj - 05308560141 Mesajlar 850 Tepkime Puanı 8 Yer İZMİT Web www.efejeep.com 23 May 2012 #3 Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum 10 liraya racing mi hemde 93
arcaved Kamp II Mesajlar 452 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri 23 May 2012 #6 Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum yüksek modelli derken? bence kullanım amacınızın ne olduğuna karar verin ve özelliklerine göre bakın derim?
Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum yüksek modelli derken? bence kullanım amacınızın ne olduğuna karar verin ve özelliklerine göre bakın derim?
B berkgun Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 24 May 2012 #7 Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum 77-78 model düşünüyorum kasa olarak daha büyük sanırım yanılmıyorsam
Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum 77-78 model düşünüyorum kasa olarak daha büyük sanırım yanılmıyorsam
__ C J 7 __ Zirve Mesajlar 1,456 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul + Trakya 25 May 2012 #8 Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum berkgun' Alıntı: 77-78 model düşünüyorum kasa olarak daha büyük sanırım yanılmıyorsam Genişletmek için tıkla ... yanılıyorsunuz model büyüdüğünde kasa büyümüyor sanıyorum eski model willyslerle cj leri karıştırıyorsunuz, yanlışlıkla da olsa verdiğiniz karar doğru 77-78 sonralarında önlerde disk fren var aranan bir özellik + güvenlik
Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum berkgun' Alıntı: 77-78 model düşünüyorum kasa olarak daha büyük sanırım yanılmıyorsam Genişletmek için tıkla ... yanılıyorsunuz model büyüdüğünde kasa büyümüyor sanıyorum eski model willyslerle cj leri karıştırıyorsunuz, yanlışlıkla da olsa verdiğiniz karar doğru 77-78 sonralarında önlerde disk fren var aranan bir özellik + güvenlik
B berkgun Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 26 May 2012 #9 Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum karıstırmıyorum ama yınede tesekkurler Güncel
B berkgun Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 26 May 2012 #10 Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum nakit olarak 10000tl param var takas dusunmıyenlerlede görusebılırım
Ynt: yüksek modelli cj5 arıyorum nakit olarak 10000tl param var takas dusunmıyenlerlede görusebılırım