yukseklik farkı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motogezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,157

motogezgin

Kamp II
nadir veya huseyin beyler
2 arac aynı model ikisine de aynı yay aynı amortisör aynı yerden alındı. Yüksek olan beyaz benzinli 230 yay altında arada takoz get filan hiç bir şey yok.bir tek şasi kasa arasına bakmadık yazarken şimdi aklıma geldi. Soru şu niye beyaz araba benimkinden daha yüksek?
acaba yaylarmı bastı hiç zannetmiyorum ne dersiniz

fotoğraf.JPG

Etiketler
Ynt: yukseklik farkı

ilginc !

bence o arcda bodylift yok. olsa tampon ve panjur arasi olacakdi.

yaylarin arasinda belki spacer yapmis olabilir. veya yaylari uzun sase gore olabilir. lastikleri seninkiyle ayni olcu de mi ??

saygilar

huseyin

beyaz arac 230 benzinliyse, kilo farki var . ayrica motogezgin, senin yaylar sanirim normal mb verilerinde. yani onler kirmizi emsali arkalar ise beyaz. ayni zaman mi aldiniz kardes ? neye gore aldiniz ? saseye gore mi ?

birde unutma ki senin aracda vinc de var.on siper demiri var. hep bunlar as da olsa etken. birde bana sase,yay, shocks ve kasanin araci monte noktalarin resimlerini atarsan iyi olur.

motogezgin birde metroyla yerden kapi ellerinin alt noktasina kadar olcermisin ?

saygilar

huseyin

Ben yaylari ve amortisorleri orc den aldim arkadan diger arabaya siparis ettik ama simdi hatirlamiyorum nr verdik o zaman arkadasim guido dan baska parca aliyordu guido bende de var aynisi dedi zannederim ikinci arabaya oyle alindi.kg farklari olabilir.camurluk agizlarindanyere olcmek en dogrusu bence.
Bu gun sanki birazcik eskiye gore body roll var gibi geldi cok az ama belki kisin taktigim lastiklerden olabilir bunlar daha yuksek.
Ben aslinda bu konuyu acarken hani bazen olur ya cok basit bir seyi goremezsin atladigim bir seymi var diye actim ama ilk firsatta yukseklik olcecegim

Ynt: Yukseklik Farkı

ilginç gerçekten.. bende de hem kısa hem uzun 460 var.. kısa uzundan hep daha yüksek duruyor.. gerçi lastikler kısada daha büyük.. ama bu iki araç arasında çamurluk yükseklikleri çook farklı :(

Ynt: Yukseklik Farkı

arada kilo farkı var, uzun şaside yaylara daha çok yük binmiyor mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR