kaç zamandır bu konuda yazmak için fırsat arıyodum zamanım olmuyodu nasip bugüneymiş
))
öncelikle amerikada 400 veya 600 dolaraysa 10 takım getirin 1000 dolardan satın paraya bak 4000 dolar yada 6000 dolar para kazanma fırsatı
))
neyse gelelim konunun özüne burası amerika değil amerika olsa bu araçlar 5000 dolarada alınıp binilebilirdi hemde cok daha iyilerine resmi yoldan bu malı getiren birisi olsun sorun kaça geliyo herkes bilsin yada madem böyle cok fahiş fiyatlar var illaki ckar birisi getiridi bunları laf söylemek kolay bunun yerine ricam böyle durumlarda resmi olarak bu malları getirim sadece maliyetini yazsın arkadaşlar ..... bu arada ben bu mallardan getirmiyorum yani ben böyle bişe demedim bu arkadaşa belirteyimde yanlış anlama olmasın
)) ayrıca yurtdışı fiyatları ile burasını kıyaslamak ne kadar doğru oda ayrı konnu cinde malezyada singapurda tayvanda bu fiyat diye burda aynı fiyatmı acaba eğer böyle ise arabistanda benzin şu fiyat deyip benzincide bizde benzini arabistanda ne ise o fiyatdan talep edelim
)) kısacasııııı orda o fiyat burda neden böyle diyeceksek benzinden başlayalım azcık elimizi viçdanımıza götürüpde yargılayalım insanları bu her meslek için gecerli ...bu arada 2 inç için kasma arkadaşım teflondan getleri koy gitsin kimse ben yapmam derse alo de bana 2 inç üzerinede cıkma derim kısaca