Yükseltme Kiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Cesare Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,354
Ynt: Yükseltme Kiti

2 mesajda yazdılarınıza tamamen katılıyorum...
özelliklede modifikasyon parçalar konusunda müthiş bir gazlama olduğunu eğer çok ta gerekirse ispat ta ederim...
burada bu işi yapan az sayıda firma bu işi götürüyor...
bi çok kişi de neyin ne olduğunu bildiği halde bunu da pek dile getirmiyor...

mesela bir örnek vereyim size monroe amortisörde yurt dışından gelir skyjacker de 2 sinin de yurt dışı fiyatlarını baz alın 2 sinin de tr fiyatına bakın ne dediğimi anlarsınız...
sitede kimlerin rant elde ettikleri vs vs konularına da hiç girmeye gerek yok...
adam çıkmacı sıfır fiyatından pahalıya ürün satıyor bi de gezenbilire özel...

Etiketler

daha öncede söyledim madem bu kadar kar oranı var getirin s atın herkes faydalansın bundan daha acık ne olabilirki ) rakabetci piyasa her zaman tüketici için iyidir teoriği bırakır umarım en kısa zamanda bu ürünleri getirisiniz herkesde faydalanır

2" yükselteyim bari bana maliyeti ve parçaları nereden alabilirim saygılar

2'' get ile yükseltiyorsunuz aracı...
2'' get dediğimiz de bildiğiniz takoz...
serkan isimli kullanıcı var o satıyor (yapıyor)
yada kendinizde yaptırabilirsiniz ama uğraşmayın...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25821.0

Arkadaşlar Merhaba,

Dun 97 ZJ arabami 2" yukselttim. Simdi lastik almam lazim. Cooper Discoverer STT veya ST dusunuyorum

Arkadaşlarım 15" lastikle 30.5x9.5xR15 taktılar, sorun yok. ama benimki 16" jant olduğundan aynı ölçüde Cooper yokmuş. 245 x 75 x R26 ya da 235 x 80 x 75 önerdiler. Bu ebatlar 30.5x9.5xR15 'den ne kadar farklıdır, herhangi bir surtme yapar mı? Tecrübesi olan var mı?

31-10,5--16 ile 31-10,5--15 arasında bi fark yoktur çap ebatı olarak...yani inch sisteminde son değer yazılır...
size 245---75---16 tam olur
eğer tampon yapacaksanız, yada çok az bi sürtme nedeniyle ön tamponun iç kısmından az bişey alırım derseniz...
31--10,5--16 alın...
coopera altenatif olarak gt radial savero mt yi de düşünebilirsiniz, fiyatı epey ucuz...

Ben de 2" kullanmayı düşünüyorum ama kafama takılan 2 nokta var. 31 inch lastikte tampon içlerinden mutlaka kesmek gerekiyor mu? Bir de amortisörleri uzatmazsak suspansiyon çok sertleşirmi?

alperhoca' Alıntı:
Ben de 2" kullanmayı düşünüyorum ama kafama takılan 2 nokta var. 31 inch lastikte tampon içlerinden mutlaka kesmek gerekiyor mu? Bir de amortisörleri uzatmazsak suspansiyon çok sertleşirmi?

Suspansiyon sertlesmez ama amortisor patlatma ihtimalin coook yukselir hem de 2" falan degil mil boyutunda.

Isin sakasi bir yana amortisorun is gorebilmesi icin icinde bulunan sivi/yada gazin bir miktar s1k1smasi lazimdir. Eger amortisoru uzatmaz isen yada uzun amaortisor takmaz isen aracin suspansiyonu sertlesmez tam tersine yumusar cunku direk olarak yukselip al;calma olculerin amortisor calisma boslugunun disna cikmis olacaktir/

Amortisor degistiginde veya uzatildiginda ise bu degerlere tekrar ulasacaksin. Bu saatte uykusuz halde ancak bu kadar aciklayabildim idare et.

eyvallah yardım için teşekkürler