Ynt: Yükseltme Kiti
2 mesajda yazdılarınıza tamamen katılıyorum...
özelliklede modifikasyon parçalar konusunda müthiş bir gazlama olduğunu eğer çok ta gerekirse ispat ta ederim...
burada bu işi yapan az sayıda firma bu işi götürüyor...
bi çok kişi de neyin ne olduğunu bildiği halde bunu da pek dile getirmiyor...
mesela bir örnek vereyim size monroe amortisörde yurt dışından gelir skyjacker de 2 sinin de yurt dışı fiyatlarını baz alın 2 sinin de tr fiyatına bakın ne dediğimi anlarsınız...
sitede kimlerin rant elde ettikleri vs vs konularına da hiç girmeye gerek yok...
adam çıkmacı sıfır fiyatından pahalıya ürün satıyor bi de gezenbilire özel...
s40euro' Alıntı:Yoo genel konusuyoruz o yuzden sorun degil.
Fakat ozellikle satici ismi vermedim hem polemik olmasin hemde yargisiz infaz olmasin diye.
Maliyet nedir ithalatta
Mal Bedeli + Navlun + Sigorta + KDV (eger var ise fon)
Bu urunu 2 gun express getirirsem maliyeti 60 dolar sigorta dahil
Yani bana maliyet 116 dolar
Kendim gumrukledim
%18 KDV fon olmadigini var sayarsak
%10 ardiye ve diger masraflar
148 dolar
Ben bu arada son kullaniciyim
Ithalatini yapan kisi
1) Bunu 56 dolarin da altina aliyor
2) Ucak ile degil gemi ile konteyner icinde getirdiginden navlun cok daha ucuza geliyor
Maliyet dogal olarak cok daha fazla dusuyor
Simdi son kullaniciya 116 dolara hemde gumruklu sekilde bir urunu 300 dolara satmak nedir onu sorarim.
Ayni sey diger urunler icinde gecerli. Bir kere ithalati yapilip TSE den gectimi eski rapor ile daha once gectiginden ek masraf ta olmuyor. Sonucta bana da karsilastirma hakki doguyor ve karsilastiriyorum
Saygilar
2 mesajda yazdılarınıza tamamen katılıyorum...
özelliklede modifikasyon parçalar konusunda müthiş bir gazlama olduğunu eğer çok ta gerekirse ispat ta ederim...
burada bu işi yapan az sayıda firma bu işi götürüyor...
bi çok kişi de neyin ne olduğunu bildiği halde bunu da pek dile getirmiyor...
mesela bir örnek vereyim size monroe amortisörde yurt dışından gelir skyjacker de 2 sinin de yurt dışı fiyatlarını baz alın 2 sinin de tr fiyatına bakın ne dediğimi anlarsınız...
sitede kimlerin rant elde ettikleri vs vs konularına da hiç girmeye gerek yok...
adam çıkmacı sıfır fiyatından pahalıya ürün satıyor bi de gezenbilire özel...