Yükseltme Maliyeti ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan raşit01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,781

raşit01

Kamp I
Yer
adana
merhabalar , 4xFourart marka 3`` yükseltme kiti ve
Googyear Mtr 30x9.5x15 almayı düşünüyorum başka bir parça değişimi gerekli olacak mı? başka masrafım olacakmı bunu bilmek istiyorum.SELAMLAR...

Etiketler
Ynt: Yükseltme Maliyeti ?..

Merhabalar, bahsettiğiniz kiti monte ettikten sonra aracınız da 3" yaklaşık 7.5 Cm kadar yükselme olacaktır. 30x9,5 Lastik çok rahat çalışma payına sahip olacaktır.

Yükseltme kiti yapılınca sol aks'a flanş yaptırın, zorlamalarda genelde sol aks lalesi dağılmaktadır. Kiti takan yer bu sorunu bilir, ikaz edin flanşı taktırın. Şimdiden hayırlı olsun.

Mümkünse işin yapım aşamaları söküm, takım yükseltme öncesi ve sonrası lastik öncesi sonrası gibi detayları buradan Vitaracılarla paylaşmanız hoş olur. (Uygunsanız) bizlerde buradan bu aşamaları görmüş oluruz. ;)

Kolay gelsin.

pekı hakan hocam bu yukseltme ısını get ve alm parca koyrarak yapsak asfaltta cok rahatsız edermı sızce?? ve malıyetı kac lıra cıvarında cıkar sızce?

Aslında montajdada sorun olacak gibi deneyimli birisi yok buralarda bildiğim kadarıyla, servisler hiç yapmamıştır zaten, beni düşündürende bu zaten eksik- yanlış birşey yapacaklar bi tarafını dağıtacam bende arabanın o zaman moral falan kalmayacak ,almadan önce montajını yapabilecek birini bulmam lazım.Hadi hayırlısı bakalım.

nerede yasıyorsun hocam? ıstanbula gelme sansın varsa bırcok altarnatıf bulabılırsın bence...

Üstad, kit çok basit iki salıncak iki tandır kolu ve 4 amortisördür, bakınca yerinde takamayacak kişide Usta filan degildir, mekanik bakınca görme ölçünce anlama işidir, gerisi çok basit bir olay. İstanbula gelirseniz (imkan varsa) Bostancıda ve Maslakta tacrübeli 3-5 yer mevcut buralarda yaptırmak mümkün. Olmadı benim bahçede hallederiz ;)

raşit01' Alıntı:
Aslında montajdada sorun olacak gibi deneyimli birisi yok buralarda bildiğim kadarıyla, servisler hiç yapmamıştır zaten, beni düşündürende bu zaten eksik- yanlış birşey yapacaklar bi tarafını dağıtacam bende arabanın o zaman moral falan kalmayacak ,almadan önce montajını yapabilecek birini bulmam lazım.Hadi hayırlısı bakalım.

Yükseltme kiti piyasadaki malzeme satıcılarına göre değişmekle beraber, 350-500 TL arasında yapılıyor. Yoldada arazidede hiçbir sıkıntı yok.

a)Kendiniz monde ediyorsunuz (Maliyet yok)
b)İşi bilen bir servise yaptırıyorsunuz(500TL)

Kolay gelsin..

derkan' Alıntı:
pekı hakan hocam bu yukseltme ısını get ve alm parca koyrarak yapsak asfaltta cok rahatsız edermı sızce?? ve malıyetı kac lıra cıvarında cıkar sızce?

bılgılendırdıgın ıcın tesekkur ederım hakan hocam anlasılan 235/75/15 mt lastıklerımı alınca bu konuda basını agrıtıcam:smiley:

Hakan Bey 350-500 TL arasında yükseltme kiti imal edilen bir yer var mıdır ? Yoksa ben mi yanlış anladım ? Çıkma kite bile 1000 TL istiyorlar. Böyle bir yer varsa nasıl ulaşabilirim ? Teşekkürler.

Bahsettiğim yay altı get uygulamasıdır. Kit isterseniz Mehmehet Beccede mevcut 950Euro+ Montaj ücreti (300-350TL)Yaklaşık..

merhabalar, yükseltme kitim geliyor, sol aksa flanş takacağız, bu flanşı nerede bulabilirim acaba?

Kiti aldıgınız yere sorun yoksa kendiniz yaptıracaksınız. Ölçü için orjinal aks kafasındaki üç noktalı bağlantıya bakabilirsiniz, kalınlık olarak zannediyorsam 8mm civarıydı, ama net ögrenmek lazım, Suzuki Aksiyon Murat usta veya Mehmet Becce'ye sorup emin olun,sonra flanşı yaparsınız.

raşit abi hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur aracın, zorkun gezisinden sonramı yükseltme kararı aldın aracı?

uzun süredir düşünüyordum bugüne kısmet oldu, osmaniye gezisinin etkisi var tabi, yollar çok iyi dediler :smiley:) lada ile gelmene gerek yok vitarayla gelebilirsin dedi kardeşlerimiz :smiley: şimdi her koşula hazırlıklı hale geliyorum, bakalım nasıl olacak.tşk bu arada

raşit abi yeni bir zorkun gezisi daha düşünülüyor rota daha güzel, inşallah hazır olur senin araç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR