Yurt Dışından Emlak Almak Hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EFE AYDIN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,745
Macaristan Estergondan ev aldi bir arkadasim. Bahceli filan. Istanbul da apartman dairesi fiyatinin yarisina. Yalniz yillik vergisi cokmus. Vergilerini de ogrenin. Bir de hak hukuk olan bir yer olmali ki yarin el koymasinlar.
 

Etiketler
Macaristan Estergondan ev aldi bir arkadasim. Bahceli filan. Istanbul da apartman dairesi fiyatinin yarisina. Yalniz yillik vergisi cokmus. Vergilerini de ogrenin. Bir de hak hukuk olan bir yer olmali ki yarin el koymasinlar.
aslında çok araştırılması gereken bir konu olduğunu biliyorum...söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkürler
 

Herkese merhabalar.
İsmim ibrahim.google amcaya "yurtdışından ev almak diye arama yaptım buraya geldim..

Avrupa vatandaşlık baya masraflı gibi en basiti işsizlik olan ülkelerde 40-50.000 euro ev Almak 160.000-200.000 TL üstelik banka kredi vermesi imkansız bu tutar için..

#Kıbrıstan Bağ evi (Bahçe içinde ev) veya 1+1 daire almak mı?
[HASHTAG]#Gurcistan[/HASHTAG] dan Bağ evi 1+1 daire almak mı? Mantıklıdır

Gürcistan Tiflis te bayan arkadaş var.güvenim var batum gibi sahtekâr kumar eğlence yerinden bahsetmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum..

##Altermatif Azerbaycan olabilir
Butce :20-50.000 tl
Faydası olacaksa valide emekli onada kredi çektirebilirim
 

tumblr_ougeieTZVR1tbxqopo1_1280.jpg
 





Merhaba,

Konu baya eski bir konu anladığım kadarıyla ama bayramda biz de eşimle beraber Macaristan'a gittik ve çok sevdik. Bu emlak alımıyla oturum izni konusunda edindiğiniz bilgileri benimle de paylaşırsanız sevinirim. mqubilay@gmail.com
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,459
Mesajlar
1,518,188
Kayıtlı Üye Sayımız
172,113
Kaydolan Son Üyemiz
KhanDeep

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst