KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)
ben hatay iskenderundan geleceğimde tabii bir bilenle beraber oraları gezmem lazım bi arkadasım var oda tam olarak bilmiyo gölcük te ikamet ediyo inşaallah buluruz yani
2009' Alıntı:
ben hatay iskenderundan geleceğimde tabii bir bilenle beraber oraları gezmem lazım bi arkadasım var oda tam olarak bilmiyo gölcük te ikamet ediyo inşaallah buluruz yani
evet iple çekiyorum bi tatil günü gelsede oraları arkadaşım okadar meth ettiki güzelliğini o şirinköy felan varmış çok güzel diyolar işleri bi rayına oturtalım da kısmet
2009' Alıntı:
evet iple çekiyorum bi tatil günü gelsede oraları arkadaşım okadar meth ettiki güzelliğini o şirinköy felan varmış çok güzel diyolar işleri bi rayına oturtalım da kısmet
Şirin köyde adı gibi ğüzeldir Kocaelide Samanlı dağları boyunca heryer görülmeye değer yerlerdin memleketim diye demiyorum TC de çok yer gezdim
hem doğal güzellik hemde şehir merkezlerine yakın olması hafta sonları fazla uzağa gitmeden doğayla iç içe olabilmek en güzeli