Zamanı Geri Alabilseydik.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan macrem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,720

macrem

Kamp I
Yer
Ataşehir
Arkadaşlar bu konuyu acan benim ama en son yanıtlamak isteyende benim :smiley:Bu nedenler ilk cevapları sizlerden alalım

10 DAKİKALIK BİLE OLSA ZAMANI GERİ ALMAK ELİNİZDE OLSAYDI HAYATINIZA DAİR HANGİ ANI YAŞAMAK İSTERDİNİZ?
NEDEN?

Etiketler
Ynt: Zamanı Geri Alabilseydik.?

zamanı geri alabilseydim 6 ay önce sattığım cj 6 jeepimi hiç almazdım

beş yıl önceye döner...kriz geçirmeden kalp kontrolü yaptırır bypas ve kalp piline gerek kalmazdı ve bugün sorunsuz sınırsız offroad yapardım.en azından hazır bir araba kapı önünde beklemez onu kullanırdım...

Ben rahmetli FARUK KAYHANI kaybettiğimiz günü tekrar yaşayıp onun saklıkente gelmesine mani olmak isterdim .seni çok özlüyoruz faruk abi.....

Ben 7 sene öncesine dönmek isterdim. Ama şimdi çok geç. Son tövde kabul olmuyor. Giden gelmiyor artık.

Pişman olmadan önce pişman olmak lazım
Ölmeden önce ölmek lazım.

Geçmişte yaşanmıyor ama üniversite yıllarıma geri dönerdim. O yıllara dair özlediğim çok şey çok insan var

sisdagili61' Alıntı:
Ah o şans bir kerecik verilse varya neler yapardım neler,
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri olurdum, o bana yeterdi.
Kalın sağlıcakla.
Biliyorum O'nu görmek demek, mutlaka yüzünü görmek demek değildir. Onun fikirlerini, onun duygularını anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kâfidir ama yine de Atama bir kez dokunsam, bir elini öpsem. O genç Cumhuriyetin o coşkusunu bir dakikalığına yaşasam sonrasında ölsem de olur.

Atamın inkılaplarının saptırılmasından itibaren başlayan sürecin hiç başlamaması için varımı yokumu dökerdim ortaya.Ya da Marshall Yardımları adı altında sunulan , ABD'nin ekonomik bağımsızlığımızı elimizden aldığı o yardımları engellemeye çalışırdım.

Son mesaj 12 Nisan 2011 unutulmuş bir konu ama başlık ilgimi çekti.
Çocuk olmak isterdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri