Merhaba Arkadaşlar ,
Edirne Keşan'dan Dağcı dostumuz Hakan EŞME'nin yazısını ve fotoğraflarını ilginize sunuyorum.
İzmir'den Selam ve Sevgilerle,
Öz Murat ,
Edirne Keşan'dan Dağcı dostumuz Hakan EŞME'nin yazısını ve fotoğraflarını ilginize sunuyorum.
İzmir'den Selam ve Sevgilerle,
Öz Murat ,
Selamlar,
Zirve Dagcilik Izmir subesi tarafindan duzenlenen ve rehberligini baskanimiz Orhan Kozan'in yaptigi Gemile (Kabak) Koyu ve Kelebekler Vadisi etkinliginden izlenimleri asagidaki linkte bulabilirsiniz.
http://picasaweb.google.com.tr/hakanesme/Gemile
Gemile koyunun harika atmosferinde guzel bir hafta sonu yasadik.
Etkinligi duzenleyen Izmir subesine ve rehberlik yapan Orhan baskanimiza tesekkur ediyoruz.
Izlenimler:
- Geceyarisi Izmir'den yola cikip sabah kahvaltimizi Gemile (Kabak) Koyunda bulunan Gemile Camping'te yaptik.
- Kamping sahibi ve isleticileri cok keyifli insanlar ve kamp tum sicakligini hemen hissettiriyor.
- www.gemilecamping.com
- Isletmeci Selcuk Gulyuz eski bir reklamci ve muzisyen bu da kampin her yerine yansimis durumda.
- Gunduz servis yapan elemanlar gece vurmali calgilar ile harika bir jam-session yaptilar.
- Bu muzik ziyafetine yine gorsel olarak muhtesem bir "Poi" gosterisi eklendi.
- http://en.wikipedia.org/wiki/Poi_(juggling) (Ingilizce)
- Selale yuruyusu, selalenin herkesin ulasabilecegi noktasinda kurumus olmasi nedeniyle toplu olarak gerceklestirilemedi.
- Gece; yildizlar, muzik ve poi gosterisi olarak gunun tum yorgunlugunu aldi goturdu.
- Akordeonuyla Erdal hepimize keyifli bir muzik ziyafeti cekti.
- Pazar gunu Kelebekler Vadisi inisi zaman darligi yuzunden tam kadro yapilamadi.
- Vadiye patikadan inenler, daha sonra tekne ile Fethiye'ye gectiler.
- Kampin maskotu 1 yasindaki Taha ve 3 yasindaki Talia idi.
- Maskot Taha, kamp boyunca bir kez bile ne agladi ne de mizmizlik etti. Talia da oyuncak ayisi Tata'sindan hic ayrilmadi.
- Herkes dansetti ama kampin en tatli kizi Merve ile danseden ben oldum.
- Izmir donusunda otobuste sarkilar, turkuler ve fikralarla yolun nasil gectigini anlamadik.
- Kelebekler Vadisini gormek icin yaptigim 1000 km'lik yolu - vadiyi goremeden - geri dondum ama Gemile Koyunun guzelligi bunu fazlasiyla unutturdu.
Saglicakla kalin,
Hakan ESME / Kesanli
www.hakanesme.com