Zirve Dağcılık- İzmir Merkez,Fethiye Gemile Koyu Deniz Etkinliği (02/03.08.2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,660

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,

Edirne Keşan'dan Dağcı dostumuz Hakan EŞME'nin yazısını ve fotoğraflarını ilginize sunuyorum.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat ,

Selamlar,

Zirve Dagcilik Izmir subesi tarafindan duzenlenen ve rehberligini baskanimiz Orhan Kozan'in yaptigi Gemile (Kabak) Koyu ve Kelebekler Vadisi etkinliginden izlenimleri asagidaki linkte bulabilirsiniz.

http://picasaweb.google.com.tr/hakanesme/Gemile

Gemile koyunun harika atmosferinde guzel bir hafta sonu yasadik.
Etkinligi duzenleyen Izmir subesine ve rehberlik yapan Orhan baskanimiza tesekkur ediyoruz.

Izlenimler:

- Geceyarisi Izmir'den yola cikip sabah kahvaltimizi Gemile (Kabak) Koyunda bulunan Gemile Camping'te yaptik.
- Kamping sahibi ve isleticileri cok keyifli insanlar ve kamp tum sicakligini hemen hissettiriyor.
- www.gemilecamping.com
- Isletmeci Selcuk Gulyuz eski bir reklamci ve muzisyen bu da kampin her yerine yansimis durumda.
- Gunduz servis yapan elemanlar gece vurmali calgilar ile harika bir jam-session yaptilar.
- Bu muzik ziyafetine yine gorsel olarak muhtesem bir "Poi" gosterisi eklendi.
- http://en.wikipedia.org/wiki/Poi_(juggling) (Ingilizce)
- Selale yuruyusu, selalenin herkesin ulasabilecegi noktasinda kurumus olmasi nedeniyle toplu olarak gerceklestirilemedi.
- Gece; yildizlar, muzik ve poi gosterisi olarak gunun tum yorgunlugunu aldi goturdu.
- Akordeonuyla Erdal hepimize keyifli bir muzik ziyafeti cekti.
- Pazar gunu Kelebekler Vadisi inisi zaman darligi yuzunden tam kadro yapilamadi.
- Vadiye patikadan inenler, daha sonra tekne ile Fethiye'ye gectiler.
- Kampin maskotu 1 yasindaki Taha ve 3 yasindaki Talia idi.
- Maskot Taha, kamp boyunca bir kez bile ne agladi ne de mizmizlik etti. Talia da oyuncak ayisi Tata'sindan hic ayrilmadi.
- Herkes dansetti ama kampin en tatli kizi Merve ile danseden ben oldum.
- Izmir donusunda otobuste sarkilar, turkuler ve fikralarla yolun nasil gectigini anlamadik.
- Kelebekler Vadisini gormek icin yaptigim 1000 km'lik yolu - vadiyi goremeden - geri dondum ama Gemile Koyunun guzelligi bunu fazlasiyla unutturdu.

Saglicakla kalin,
Hakan ESME / Kesanli
www.hakanesme.com

Etiketler
Ynt: Zirve Dağcılık- İzmir Merkez,Fethiye Gemile Koyu Deniz Etkinliği (02/03.08.2008)

Image00001.jpg

Image00002.jpg

Image00003.jpg

Image00005.jpg

Image00006.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler