ZJ 5,2 mi WJ 4,7 mi + ve - leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CEM50 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,948

CEM50

Kamp III
Yer
ANKARA
Arkadaşlar zj 5,2 -wj 4,7 araçlar hakkında bilgi paylaşımında bulunurmusunuz,
araçların varyasyonları,
birbirlerine göre artı ve eksi yönleri,(lpg kullanmayı düşünmüyorum)
wj de limidet olanla olmayan arasındaki farklar nelerdir,
bilgisini paylaşacak olan herkese teşekkürler.

Etiketler
Ynt: ZJ 5,2 mi WJ 4,7 mi + ve - leri

bu konuya cevap verecek bilgi birikimi olan birileri bu sitede mutlaka vardır
yoksa benmi yanılıyorum.

5.2 hakkında bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz sitede, ama 4.7 kullanan pek yok.

kullanan olmasada bilgisi olan varsa çok işe yarar, benim de (özellikle 4.7 hakkında)bilgiye ihtiyacım var spesifikdeğil ama genel bir tecrübe bilgisi bayağı işe yarar şimdiden teşekkürler

Aşağıdaki linkte oldukça fazla bilgi var , umarım işine yarar.

http://www.wjjeeps.com/jmenu.htm

Rica ederim , ne demek , ehemmiyeti yok. İnternette dolaşırken tesadüfen bulmuştum bu siteyi. Naçizane jeeplerin en beğendiğim kasasıdır , çok ayrıntılı bilgiler ve anlatımlar var , faydası olacaktır sanıyorum.

ZJ 5,2-5,9 arasında hacim ve 20 hp nin haricinde bariz farklar nelerdir
225,000 km ve 10 yaşındaki ayagı topraga degmemiş bir 5,9 ne kadar daha sorunsuz gider

5.2- 5.9 arasında motor dışı pek fark yok 5.2 de baya tatminkar 225 ps motoru var,motorda 225.000 bence iyi bir km ama motorlar baya km yapıyolarmış sorun çıkanını görmedim burada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR