Ynt: ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?..
ssbman' Alıntı:
Abi yine aydınlatmışsın ortalığı . Teşekkür ederim .
Bu arada önceki sayfada sorduğum bir ses vardı , bu konuda bir yorum var mı acaba ?
" Yeni bir ses sorusu ekleyeyim . Bugün farkettim ki araçta 90-110 km hızları arasında gaza bastığımda vuum vuum vuuum diye bir ses geliyor gazı bıraktığımda yok bastıkça geliyor . Herhangi bir sarsıntı vs sözkonusu değil . Aynı devirlerde diğer hızlarda(düşük be yüksek hız) ses olmuyor yada çok hafif oluyor ben farketmiyorum . Sizce ne olabilir ? Belli hızlarda gaza basınca yapmasından dolayı difransiyel , şaftlar , kayış , şanzıman dan olabilir diye düşündüm , gerçi diyeceksiniz ki başka ne kaldı "
Saygılarımla ...
Barış
Bak gülme....!!!!!
Bendede ona benzer Wummmm...!,Wummmmm...! diye bir ses var ve ben bayılıyorum bu sese..
Bir gün kaybolacak diye ödüm patlıyor...
Yahu rahat bırakın şu arabaları....,
Bende;
- Wummmm, Wummmm diye ses var, :'(
- Ön tarafta uğultu var, :'(
- Alttan ara sıra birşeyler akıyor, :'(
- Bagaj kapğından kasislerde ses geliyor, :'(
Eeeeee....? ne olmuş yani? :-\
Arabalar en az 10 yaşında...! En az 200.000 Km'lerde.
Anenenize babalarınıza sorun bakalım 60-70 yaşlarındakilere birde kendilereindeki aksaklıkları anlatsınlar sizlere > Ollsuuunnn hayattalar ya....!
Eğer garibimi bu kadar dinleyipte her soruna yetişmeye kalkışırsanız tavsiyem; 2- 3 sene içersinde çözümlere harcıyacağınız paranızı 3-4 sene genç yaşta olan Grand'a yatırın daha iyi....!
Ben son 6-7 sene içinde en az 10.000 Tl harcadım yeterki sussun diye; hala oram buram ağrıyor diyor....! ;D ;D ;D
Arabalar yooooorrguuuunnnn........! onları artık biraz olduğu gibi kabul etmeye çalışın....
Veya yenisini alın...