Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar zj gc 1997 5,2 nin kararan dikiz aynasının arkasındaki kablo tavanda nereye baglı nereden ne komut alıyor bilen varmı hatta bu baglantının şematik diagramına sahip olan varsa lütfen bir bilgi paylaşırsa sevinirim
mert bey sorun varmı yokmu anlamadım işin gerçegi alttaki dügmeye basılı şekilde duruyor fakat gece ışık yanıyormu yanmıyormu inanaın bilmiyorum hiç dikkatimi çekmedi şimdi aşşagı inip araca bakasım geldi gece o dügme yancakmıki benim derdim o kablodan geçenlerde yagmurlu şiddetli bir yagmurlu gecede o kablodan tam vites kolunun üzerine birkaç damla su damladı çektim kenara aktım tavanda o kablonun tavana girdigi yerde hafif bir nemlenme olmuş anlamadım yola devam ettim birdahada gelmedi fakat kafam orada kaldı kablo ne işe yarıyor o alttaki lamba yanıyormu oda şimdi siz söylediniz o su oraya nasıl ve nereden geldi kafamı karıştıran şey bu şimdi birde lambanın yanıp yanmamamsı kafama takıldı aşagı inip o lambaya bakıcam lamba araç çalışırkenmi yanıyor
yanıyorsa çalışıyordur diye umuyorum. Arkadan gelen ışıkları karartmıyor mu gece yolculukta? kablonun nereye gittiğini bilmiyorum teknik olarak yardımcı olamıyorum sorun yoksa bırakın kablo istediği yere gitsin