ZJ için Lastik Ebadı Makarası !

Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,benim Zj için yükseltme yapmadan kullanabilceğim büyük ebatlı lastik ölçüsü ne olur ??? Ayrıca kullanacağım lastik mt olucak.

Etiketler
Ynt: ZJ için Lastik Ebadı Makarası !

özgür merhaba aramıza hoş geldin ilk önce arabanı çalıştır ve kulağını eksoza daya ve o muhteşem 5.2 V8 in sesini dinle o müthiş melodiyi
karar vermen gereken ilk şey kaç inç olarak aracını yükseltmektir 2' 3' te araç herhangi bir modifikasyona ihtiyaç duymaz ama 4' ve üstü çeşitli modifikasyomlar ister sen kararını ver biz elimizden gelen yardımı yaparız lastik konusunda bizler buradayız birçok tecrübeli arkadaşımda sana yardımsı olacaktır kesinlikle iyi günler dilerim ..

Maalesef,
Bende bu konuyu çok araştırdım......
Hem bu sitede, hem başka ortamlarda....
Cevap aynı.....

"Yükseltme Yapmadan Kullanabileceğimiz Tavsiye Edilen Hiç Bi Lastik Yok
Evet, Doğru Anladınız, Yükseltmeden Lastik Takmayın, Takozda Dursun, Hiç Binmeyin Diyorlar!
Ben Şimdi Uygun Takoz Arıyorum 4 Adet......
Bulduğumda Takoza Alıp Mevcut Tekerleri Sökücem, Binmicem Yükseltebilene Kadar...

Umarım faydalı olabilmişimdir...

Sağlıcakla....

özgür bey merhaba,tüm sene boyunca gezilerde aracımı ne kadar yükselteyim kaç inch lastik takayım diyen bir arkadaşımız vardı sizin gibi.araç en son dün gece caddebostan sahilinde görüldü.az ilerisinde de sitede gezilerde gördüğümüz sarı samurai vardı.sahilden de offroad yapacaksan yüksek lastikle olmaz yükseltmeyle yüksek lastikle olur kaç kere dedik sana diyen bir tip vardı.aman siz siz olun bu durumlara düşmeyin.biz elimizden geleni yaparız merak etmeyin.

Özgür bey bari 2'' yükseltseydinizde yardımcı olabilseydik.
Şimdi bir ölçü söyleriz gidip alırsınız o lastikleri.Sonrada adım gibi eminim sizi kesmeyecek.Ben şu canavarı biraz yükseltip biraz daha büyük lastik takim diyeceksiniz.Gereksiz yere lastik sahibi olacaksınız.

Öncelikle bu sıcak karşılama için çok teşekkür ederim daha önce hiç böylesini görmemiştim Dün caddebostanda corvette'lerle kapısırken neden yükseltmiyorumu bende kendime sordum hala cevap alamadım 2' yükseltmeyi düşündüm fakat kullanan arkadaşlar memnun olduğunu 3' kullanan arkadaşlar ise 2' in sıkıntılı olabileceğini söylediler ??? İçten temennileriniz için çok teşekkür ederim en yakın zamanda tanışmak üzere

3 inch yükseltme'de tek sorun corvette altınızdan kaçabiliyor. ;D ;D

Yakın zamanda gerçekleştirilecek olan 1.jeep buluşmasına gelirseniz yapılı araçları görmüş olursunuz.Böylece belki aracınızı en azından 2'' yükseltmeye karar verirsiniz. ;D
Saygılar.

duman' Alıntı:
3 inch yükseltme'de tek sorun corvette altınızdan kaçabiliyor. ;D ;D

Arkasında durup çok gaz verirsenizde emişten (h.filtresi) içeri kaçar

özgür bey hava filitresi citti sorun yaratıyor böyle durumlarda , hatta bazı arkadaşlar sırf bu yüzden snorkel kullanıyolar çok sık içeri kaçtığı için

Jeep34' Alıntı:
Arkasında durup çok gaz verirsenizde emişten (h.filtresi) içeri kaçar
aracınıza snorkel takmaya karar verirseniz ara sokaklarda doğan ve şahinler de emişten filtreye yapışıyo temizlemesi zor ama o kadar da olacak artık

cüneyt bey temizliktede elektirik süpürgesi mantığındada çalışabiliyormu bu bahsettiğiniz snorkel
ilk önce bence bulmamız gereken cevap yükseltme ve lastik ebatı olmalı özgürbeye

Arkadaşlar,
Bi de şu var merak ettiğim,
Konuyla direk alakası yok ama sonuçta yükseklikle ilgili...

Ben aracımı alçaltmak istiyorum. Ön şaftı söküp bu benim ZJ deki Dodge Charger Motorunun 225 mi 230 mu gücünü sadece arka tekerleklere vererek drift yapıp, caddeci olmak istiyorum, hep çakal çukal takımına özenmişidir..... Araziye çıkmak istemiyorum. çok toz oluyor araba....

1) Arka difte orjinal LSD var. 100% kilit için detroit, driftte, caddede uygun bi seçim mi? verim alırmıyım detroitten caddede?......
2) Yükseltme için kullandığınız kitlerin tam tersi, helozonlardan 2 3 bakla kestirtsem sanayide, ne kadar alçalır.... Alçaltmada tavsiyelariniz ne olur....
3) Sertleştirmek için ayarlı sarı koni taksam, tavsiye eder misiniz?
4) Bu sitede hala arkadaş bulabilirmiyim kendime, dışlanırmıyım sessizce. eğer burada var edemezsem kendimi, www.JeepliGerzekCakalYavrusu.com diye bi site kursam üye sayısı ne kadar zamanda 20 25 bine olaşır. ( Siteye üyeliği paralı yapmayı düşünüyorum, Burası Türkiye, unutmayın! )

Değerli paylaşımlarınız için şşimdiden teşekkürler...
Sağlıcakla.....

http://www.youtube.com/watch?v=DrJ4cVF9lYg

Şaka tabiki

Şimdi banada takılacaksınız biliyorum ama, esas soru benimde çok derdim....