ZJ İle Boydan Boya Anadolu (Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,356

beatrix

Zirve
Yer
istanbul
http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=BoydanboyaAnadolu.flv

Etiketler
Ynt: ZJ İle Boydan Boya Anadolu (Aralık 2007)

Selamlar,
hangi rotayi izlediginizi ve ne kadar sürede tamamladığınızı sorabilir miyim? iyi aksamlar, reha

reha' Alıntı:
Selamlar,
hangi rotayi izlediginizi ve ne kadar sürede tamamladığınızı sorabilir miyim? iyi aksamlar, reha

İnanın bana cetveli tam ortadan boydan boya koyduk ve geçtik....Dönüştede tüm karadeniz sahilinden döndük...Geçen sene Aralık ayında tam 4300 km. Sarp sınır kapısına kadar. Gidiş geliş 10 günde (tek başımıza)
Ayrıntılı rotayı daha sonra koyarım sizin için..

Ergun abi kısa bir video ile geçiştiremezsin. Ne zaman geçtin nerelerde konakladın, neler yaptın. Bu videodan anladığım yalnızca geçmiş olduğun o kadar.

jeep' Alıntı:
Ergun abi kısa bir video ile geçiştiremezsin. Ne zaman geçtin nerelerde konakladın, neler yaptın. Bu videodan anladığım yalnızca geçmiş olduğun o kadar.

Valla haklısınız.... Anadoluyu boydanboya 13 saniyede gezmişik gibi oldu. Tamam üzerinede tekrar çalışıp güzel bir yazı dizisi hazırlayacağım....

Çamurlu cj fotoğrafından umudumuzu yitirdik, bari bunu kursağımızda koymayın ;D

jeep' Alıntı:
Çamurlu cj fotoğrafından umudumuzu yitirdik, bari bunu kursağımızda koymayın ;D

Gezilerde kullanmak üzere özel bir tente yaptırıyorum ( Arabayı tamamen örten, sadece camları açık olan bir tente ) böylelikle o iiiiğğğğrrreeeeençççç...! çamurlardan koruyacağım Jeep'ciğimi.... ;D ;D ;D

Benim cj nin psikolojisi bozuldu bu sözlere.. Aman dikkat biz böyle yetiştirmiyoruz ;D

Yazılı açıklamaları merakla bekliyoruz Ergun arkadaşım...

1. vitesle kalkıyordum olduğum yerde vinç eşliğinde sonra 2 ye atıyordum, yaklaşık 40 km hızla dönüyordu, sonra bu şekil çıkmış ;D

Söz anlatacagim ve tüm resimleri ve videolarida koyacagim, Aslinda bu gezi Anadolu`nun tamm ortasindan sarp sinir kapisina kadar gidip tüm Karadeniz sahilinden dönüsümü kapsiyor. Tek araba ve tatil amacli, 10 gün sürdü. 4300 km. hepsini derledigim zaman koyacagim....

1 ay olmuş unutulmadı umarım merakla bekliyorum...

SON KONULAR - FORUM