ZJ ile Takas Cadillac STS (XJ'de olabilir)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan september Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,943

september

Yeni Üye
Yer
KÜÇÜKYALI/İSTANBUL
Asfaltta dolaştığımız artık yeter, biraz da çamurda dolaşalım diyerek 1994 model kazasız, orjinal 200.000 Km.'de ki Cadillac STS aracımı üste 5-6.000,-TL. alabileceğim şekilde öncelikle ZJ ile takas etmek istiyorum. Aracımın tüm aksamı çalışmakta olup problemsiz bir araçtır. Düşündüğüm fiyat 25.000,-TL.'dır. Aracın sahibiyim, galerici değilim. Elimde aracın fotoğrafı olmadığı için daha önce galeride çekilmiş resimlerini koydum.[attachment=1][attachment=2][attachment=4]

caddy sts3.jpg

caddy sts2.jpg

caddy sts.jpg

Ynt: ZJ ile Takas Cadillac STS (XJ'de olabilir)

ayni aractan bende de var 1994, 32V Northstar motorlu 305 hp . bende satiyorum ama ne hikmetse bizim makinalara talep az

dostum.zj ye oturan sanırım birde üste para verip başka araç almaz.başta ben.o rahatlığı ve konforu kaybederim diye korkuyorum.emniyetinide sayarsak...

ayri statudeki araclari karsilastiriyorsunuz, bence yanlis, zj her ne kadar rahatsa bu cadillac da okadar rahattir, biri araba biri jeep. 10-12 milyara cok jeep zj var ama o fiyatlara cadillac sts bulamazsiniz bunuda unutmayin ;)

Her iki aracı da çok sevdiğim ve kullandığım için objektif bir eleştiri yapamam ama konfor ve rahatlık konusunda Cadillac ile Jeep mukayese bile edilemez. Ancak şöyle diyebilirim; Jeep arazide konforlu, Cadillac da asfaltta. 305 beygirlik bir asfalt gemisi ve hepsinden önemlisi o bir Cadillac. Otomobil tarihinin temel taşlarından.

belkide haklısınızdır.asvaltta iyi olabilir.ama unutmayınki dikiz aynasında kadillağı gören çekilmiyor.12 fiatı olan zj ye gelince,bi motor 6,7 milyar defrensiyal 3.tabii kaportada çürük olabilir ozaman kardeş olursunuz o zj ile.hem çamurda hem asvaltta mükemmeliyet arasan zj derim.servis şefinin bana dediği şu.abi kamyonla çarpışma yeter.bence can hepsinden önemli.başkada söze ne hacet.

asfaltta ve arazide ikisinde de super olan bir arazi araci bulamazsiniz. ya asfalta daha uygun araziye biraz daha uzak olacak ya da araziye yatgin asfaltda daha verimsiz olacak. Daha cok ne yapmak istediginize bagli..hayatiniz daha cok sehirde ve yollarda (asfaltlarda) geciyor araziye cok girmiyorsaniz sizi mesela cj veya land tarzi araclar mutlu etmiyecektir, daha cok konfor+yol tipi jeepler size uygundur, hobi ve sadece arazi derseniz ona gore ayri bir marka model secimi yapabilirsiniz. ;)

bu arada dikiz aynasinda cadillac'i goren cekilmiyor demissiniz, hocam 1956 model cadillac'i goren cekilmezde 1994 cadillac sts 32v northstar i goren cekilir merak etme ;) 305 hp... :-*

şuan woswagen'in tiguan marka 1.4motor, 150 beygir, 2 tona yakın ağırlığı,kadran 260,4x4 de olması çabası.bana ilginç ve çekici geldi.deneme sürüşü yapan varmı.yada hakkında bilgi sahibi olan.eğer bu özellikleri altında ezilmiyorsa bu araç bana mükemmel geldi.vergi ve yakıtıda düşük olacaktır.

kadranda 260 yazmasi seni mutlu eder sadece. O arac 260 yapamaz.. Kesin !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR