ZJ ve WK Grand Cherokee ye Lastik !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fikret01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,672

Fikret01

2013 TOYOTA HILUX 4X2 ADVENTURE
Yer
Adana
Mrb 1996 Grand Cherokee aracımın standart 16 jant üzerine takabileceğim en büyük ebat ne takabilirim veya ne taktınız. Araç standart yükseklikte olduğunu göz önünde bulundurursanız sevinirim. İkinci olarak 2008 grand cherokee overland aracımızın 245 / 60 /18 lastik ebatlarına göre at tipi lastik bulamadım nerden bulabilirim...

Etiketler

Ynt: ZJ ve WK Grand Cherokee ye Lastik !!!

96 aracınız için yükseltme yapmadan daha büyük lastik takmanızı önermem. (yüksek lastik anlamında) .Çamurluk ağızlarına sürmesi olasıdır. Km.de yanılacaktır.

Wk ya At için internetten araştırın derim. At ve MT her bayide bulunmadığından heleki şu sılar büyük bir sıkıntı olduğundan muhtemelen zorlanacaksınız. Ben Wk aracım için 33'' MT bulana kadar bayağı zorlanmıştım.

Selamlar ,
ZJ için , torpido gözünün iç kısmında lastk değerleri yok mu ? Bende var ama 15 janta göre ... En büyük ebat olarak 235/75/15 yazıyor orda ...
Bu arada karşılaştırmalar için : googla lastik hesaplama yazdığınızda ilk gelen sonuçlardan lastik24 diye bir site var hesaplama aracı başarılı gerçekten , işinize yarayacaktır .

MT - AT lastik bulma konusu gerçekten sıkıntılı . Ben çok aradım bulamadım istediğim gibi birşey . Bridgestone alıcam sanırım adamlarda hem mt hem at rahat bulunuyor ama ebadlar hayli önemli tabi ...

Saygılarımla...
Barış

fikret bey zj için 245/70/16 aracı yükseltmeden kullanabileceğiniz bir lastik ölçüsüdür.ne var ki araziye girmeyi düşünuyorsanız önce yükseltip lastik aramakta fayda var.mt-at kararı kullanımınıza göre size ait.yükseltme kitleri geçerli bir mühendislik işlemine tabi olduğundan bazı hazır verilerde kitle beraber gelmekte.aracınızla çok oynamak istemiyorsanız 3 inch yükseltme 31 inch lastik sorunsuz çalışacaktır.bu cumartesi(07/02/2009)aşağıdaki lastik ile zj'nin cj gezisi etabını bitirip üvezli ve darlık parkurlarını da sorunsuzca geçtiğini bizzat yaşadım.
IMG_0097.jpg

IMG_0096.jpg

bu fotoğrafların devamı var landci arkadaşlara selamlar ;D ;D ;D

mrb de 97 model zj var üzerindeki lastik 255\60\18 lastik var ve anarya gelirken sürtüyor bunun sebebi ebatın büyüklüğümü yoksa baska birseym, bana bilgi verirseniz sevinirim birde 80 100 süratta giderken frene bastıgımda direkson sallanıyor disktenmi yoksa nedendir bilgisi olan a_s_caparaz@hotmail. com.tr bilgi verin zor durumdayım adanada zj tamırcısı varsa adresini verin çok ihtiyacım var

Standart 95 Gc2 ye takılacabilecek oraya buraya sürtmeden kullanabilecğim en büyük ve kalın lastik ölçüsü banada lazım. 2' 'ten fazla yükseltmenin maliyetini harcamak benim için gereksiz şimdi. 2' ise çok bişey oynatmıyor. Niye para harcayım diyorum.

disclerin tornalanmaı lazım. Adanayı bilmiyorum, ama çoğu yer yapar, kaliteli başka bi markanın özel servisine bile gidebilirsin. araçtan sökmeden üstünde torna yaptırmayı tercih et.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Geri