VolkanGurcan TA1KAN Mesajlar 308 Tepkime Puanı 216 Yaş 44 Yer İstanbul 4 Tem 2019 #1 Araçlarıyla kendileri ilgilenenler için takip ettiğim kanalları bir araya toplamak istedim.Gerekli alet edevat olduktan sonra aslında çok ta zor olmayan işler için sanayide kötü işçiliğe boşuna para ödemeyin. Admiral Off-Road BARRICADE GARAGE BleepinJeep NickInTimeFilms OutJeeping Project Dan H RYANVISION www.azoffroad.net Bonus: ChrisFix
Araçlarıyla kendileri ilgilenenler için takip ettiğim kanalları bir araya toplamak istedim.Gerekli alet edevat olduktan sonra aslında çok ta zor olmayan işler için sanayide kötü işçiliğe boşuna para ödemeyin. Admiral Off-Road BARRICADE GARAGE BleepinJeep NickInTimeFilms OutJeeping Project Dan H RYANVISION www.azoffroad.net Bonus: ChrisFix
Mat3xa Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 3 11 Tem 2019 #2 Çok yararı olucak teşekkürler paylaşım için emeğinize sağlık
Hussein Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 1 Yer Aydın / Kuşadası 8 Ocak 2020 #3 Birkaçını takip ediyordum diğerleri de bonus oldu. Teşekkür ederim
macellaio Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 12 Ocak 2020 #4 merhaba Volkan Bey, bunları hiçbir bilgimiz olmadan sadece izleyerek yapabilmemiz mümkün müdür yani? benim bu tarz şeylerle aram pek yoktur.
merhaba Volkan Bey, bunları hiçbir bilgimiz olmadan sadece izleyerek yapabilmemiz mümkün müdür yani? benim bu tarz şeylerle aram pek yoktur.
VolkanGurcan TA1KAN Mesajlar 308 Tepkime Puanı 216 Yaş 44 Yer İstanbul 14 Ocak 2020 #5 macellaio' Alıntı: merhaba Volkan Bey, bunları hiçbir bilgimiz olmadan sadece izleyerek yapabilmemiz mümkün müdür yani? benim bu tarz şeylerle aram pek yoktur. Genişletmek için tıkla ... Merhaba,pek aranız yoksa ama yapmak istiyorsanız çok basit işlerle başlayabilirsiniz.Mesela silecek değişimi,ampul değişimi gibi.
macellaio' Alıntı: merhaba Volkan Bey, bunları hiçbir bilgimiz olmadan sadece izleyerek yapabilmemiz mümkün müdür yani? benim bu tarz şeylerle aram pek yoktur. Genişletmek için tıkla ... Merhaba,pek aranız yoksa ama yapmak istiyorsanız çok basit işlerle başlayabilirsiniz.Mesela silecek değişimi,ampul değişimi gibi.