Ynt: ZJ ve XJ,ler için procomp 2 el 15 jant
8 bir çeyrek' Alıntı:
;D...............Yesssssssssss.............................. ;D
;D...............Yeehhaaaaaaaaaaaaaa...................... ;D
...Arkadaşlar, jantları ben aldım... takıldı, süperler... ;D
PRC' lerin 0' larını araştırmıştım, modeline ve ebadına göre fiyatları 1000 1200 1400 USD felan... Nefesim

kesinlikle yetmiyordu...
8 bi çeyrek, Bayram abi sayesinde rüyalarım gerçek oldu

Tam bu imkanlarımın müsait olmaması sebebiyle vazgeçmiştimki.....
dınnnnnnnnnn.........................
Hızır gibi 8 bir çeyrek yetişiverdi... ;D
Ebatlarıda tam istediğim gibi, en iyi yanıda 7 inch kalınlığı ve et değerinin 0 olması. dolayısı ile orjinal jantlara göre lastiklerim sadece 3.175 cm dışarı çıktı...
dolayısı ile iz genişliğin (axle track) makul şekilde genişledi, kullanım ve görsellik çok iyileşti...
[attachment=1]
(Axle Track' ı fazla büyütürseniz, rotillere çok çok güç biner, zamanla kolaylıkla eğilir, üst rotil içe kapanır, alt rotil dışa açılır, ördek gibi badi badi gezersiniz

Bilinenin aksine zararlı yani çok EkSi off-set.
Çoğu tanıdığımın makinalar benim havalandığım yerlerden düşünce üst alt rotilleri eğdi.
Bknz ağır vasıtalara; akslar fazla yük kaldırabilsin diye jantlar hep artı off-settir, artı Et değer lidir. Benden söylemesi, bilginize kardeşlerim, abilerim, ablalarım ;D )
Orjinal Jantları boyattırıp, yaptıracağım flanşlarla birlikte traktör lastiği takacağım, ikinci agresif takımım olacaklar orjinaller...
Bunların model kodu 1079, topuklardaki alyan civataların yerine ortayı kapatan çerçeve takılabiliyor jantlara, dolayısı ile arazi şartlarında jantların içine taş tuş, çamur mamur girmesi engelleniyor...
Topuklarda alyan civata olmayan model ise 1069... Daha da sadeler, onlarda çok güzel...
Bayram abi, namı değer 8 bir çeyrek...
Doğru, adam gibi adam...
Sosyal paylaşımlarda da, alışveriştede 100% güvenilir, titiz insan...
Bin kere Teşekkürler abi...
Saygılar...
Alfonse...