DEJAVUU' Alıntı:şöyle bir baktım eskilere ben burada cevap yazdım akıl falan verdim....bu gün bakıyorum ben zaten kurta akıl vermeye çalışmışım..........bide cevap verdik adamla samimi olduk ...... hiç cevap yazmasamıydım ne. ;D ;D ;D....................................he ozamanlar ......... ayhanbursa .......... idim kurtulmak için dejavuu oldum nereyeeee![]()
DEJAVUU' Alıntı:şaka bir yana şimdi bakınca dikkatimi çekti gilme tiyede alma sende yazmışsın eski sistem gaz diye ben de de eski sistem gaz var ne yaparsam yapayım şehir içi 500 kr dan aşağı düşmüyor ...hakket gülme senin nasılll yakıt olayı
.......gül ama konujya saygın olsun değerleri bi yaz bakimmm...........yalan yazıp bana kafayı yedirme yada tata aldırma yanlızzz ;D ;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Gülme mi? gülme mi? üzgünüm ;D;D
;D
;D
;D
;D
![]()
reis28' Alıntı:Selam arkadaşlar şu lpg de patlatma olaylarında benim başıma cok enterasan olaylar geldi aracın silindir içinde yakamadıgı biriken gazın genleşmesinden dolayı oluşur bu patlama sistemdeki ateşleme veya yakıt hava karışımının oranlarının degişminden hava filitresinin kirlenmesinden dahi olabilir sonuçta araca bakım yaptırmak lazım ve bu olayı önemsemek gerekiyor bazen bu patlamalar aracta hava filitre kazanının parcalanmasına şıkışma durumunda eksozun veya manifoldun yarılmasına bile neden olur genelde bunları engellemek için hava filitre kazanlarına taliye valfleri takılır aşırı sıkışmadan meydana gelen patlamayı bertaraf etmesi için filtre kabını cok sıkıştırmak cözüm degil patlamada ola bilekcleri daha önceden görmüş biri olarak basıncın taliyesi için lpg sistemi montajı yapan arakadaşlara filitre kazanlarınıza taliye valfi taktırın