Zj'de Gaz Patlaması ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpaslanepli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,868
Ynt: Zj'de Gaz Patlaması ?..

DEJAVUU' Alıntı:
lastiklerin nasıl asfalt tipimi peki

AT kullanıyorum ben. Ama dediğim gibi Ergun abi MT kullanıyor 400 kuruşu anca görüyor. Serkan'da MT kullanıyor oda aynı.. Onunki sıralı bu arada..

DEJAVUU' Alıntı:
böyle gider bu bi gün satarız adam alır halleder kullanır hemde basit bir şey çıkarrr

Gel İstanbul'a bea işte. Gel bahanesi olsun. Ağırlayayım seni bi. Gösteririz bizim ustalarada ...

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
AT kullanıyorum ben. Ama dediğim gibi Ergun abi MT kullanıyor 400 kuruşu anca görüyor. Serkan'da MT kullanıyor oda aynı.. Onunki sıralı bu arada..

Gel İstanbul'a bea işte. Gel bahanesi olsun. Ağırlayayım seni bi. Gösteririz bizim ustalarada ...
.........istanbula gitsem ne yakar ...karadan giderim ama boşa da atarım .....orda baya yer içerim cıgarayıda evde unutmuşum derim alpaslan dan içerim........ hoş ;D ;D

DEJAVUU' Alıntı:
.........istanbula gitsem ne yakar ...karadan giderim ama boşa da atarım .....orda baya yer içerim cıgarayıda evde unutmuşum derim alpaslan dan içerim........ hoş ;D ;D

Ulan kalkıp gelecem. Senin kinide bağlayacağım benim ZJ'nin arkasına öyle getirecem İstanbul'a. Oldu mu?

bu gün bütün gece nerede eksik var diye düşündükten sonra eksik olanı buldum ve yaptım ... anlatım kısmıda şöyle araçta sonuçta eski sistem gaz var ama hava girişi olayından bir şüphem vardı artıkm bitti ......Hava filtresi borusunun içine kelebek tabir edilen bir olay yaptım ...çokta basit oldu......4 saat ;D..bu kelebek hava filtresini normal rolantide çalışırken gerekli yani az havayı verecek....gaza asılınca açılacak ve gene yeterli havayı verecekkk......... yeterli ve tam karışım tavsiye ederimm.........Aracımın çekişi ve gidişi fazlasıyla güzelleşti ....... ;)..........KELEBEK valfi koyduğum yer net olarak işaretli bölge kırmızı .[attachment=1]

Kopyas? 12028301_912080_mip4606.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan kalkıp gelecem. Senin kinide bağlayacağım benim ZJ'nin arkasına öyle getirecem İstanbul'a. Oldu mu?
...........çeki halatı vardır inşallah aracında :D

alpaslanepli' Alıntı:

Üstad benimki sıralı sistem, patlama filan olmuyor ama sigara, yemek vs. konusu geçince dayanamadım. Ben de geleyim mi? Çekmeye de gerek yok. Boşa alır gelirim ben :smiley:

dakaltan' Alıntı:
Üstad benimki sıralı sistem, patlama filan olmuyor ama sigara, yemek vs. konusu geçince dayanamadım. Ben de geleyim mi? Çekmeye de gerek yok. Boşa alır gelirim ben :smiley:

Yahu sen yeter ki vakit ayırabil.. Seve seve gideriz, Ayhan beyfendilerine ısmarlatırız iskenderleri. BağlarızXJ'yide arkaya JEEP muhabbeti yapa yapa geliriz. Serkan'ı çekiştiririz. Port bagajları hiç güzel yapamıyooo diye dedikodu yaparız ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yahu sen yeter ki vakit ayırabil.. Seve seve gideriz, Ayhan beyfendilerine ısmarlatırız iskenderleri. BağlarızXJ'yide arkaya JEEP muhabbeti yapa yapa geliriz. Serkan'ı çekiştiririz. Port bagajları hiç güzel yapamıyooo diye dedikodu yaparız ;D

Serkan'ın dedikodusunu yapacaksak hemen gelirim ben. ;)

dakaltan' Alıntı:
Adresi bilmiyorum, bildiğim tek jeep kahvesi Serkan'ın tükkanı. Orda da dedikodusu zevkli olmuyor.. Seni çekiştiriyoruz :smiley:

Evde karısıyla bile beni çekiştiriyor bu adam . Ne yapacağız bilmiyorum. ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33621.msg346819;topicseen#top

Kahvenin linki bu ...

açık hava filtresini yaylı bi sistemle tutturuyolar bazı ustalar, tabi kesin çözüm değil bu ama en azından patlatma yapamıyo araç, filtre bir miktar esneyip geri yerine.. bu da yaptırılılabilir eğer tüm tamirlere rağmen hala ara sıra patlatma yapıyorsa. basit bi işlem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR