ZJ'de Gelinebilinecek En Son Nokta....!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,173

beatrix

Zirve
Yer
istanbul
Hep merak eder dururuz....., ZJ'nin Offroad'da gelebileceği en son nokta nasıl olabilir diye...

İşte size cevabı:

th_2009ttcrhinozjsteeringtest-001.png

Etiketler

Ynt: ZJ'de Gelinebilinecek En Son Nokta....!

Ön ve arkadaki elbise askıları güzel olmuş ;D ;D

Önder sen takılma bunlara. Bir arabanın şahsiyetiyle bukadar oynanmaz.

offroad yaparken izlemek lazım..o yaptıklarını ben benim kamyonetlede yapıyorum ;D...şaka bi yana o ne öyle yaw.

discovery-V8' Alıntı:
Ön ve arkadaki elbise askıları güzel olmuş ;D ;D

Önder sen takılma bunlara. Bir arabanın şahsiyetiyle bukadar oynanmaz.

şahsiyetmi kalmış yavuz abi arabada ;D ;D ;D

kupayı almışlar diyeceğim ama ne kapı ne çamurluk ne kaput hiçbir şey yok :D :D :D

bu kadarıda fazla, alırız bir inumog daha kolay...

zaten sonumuz ya cj ya unimog ;)

gerisi yalan...

dronder' Alıntı:

kupayı almışlar diyeceğim ama ne kapı ne çamurluk ne kaput hiçbir şey yok :D :D :D

bu kadarıda fazla, alırız bir inumog daha kolay...

gerisi yalan...

Bende onu diyorum şahsiyeti kalmamış. bizdede amerikadaki gibi 300-500 dolara alınsa yaparsın böyle bişey atarsın römorka gider kurtlarını dökersin, bunu muayneye götürdüğünü düşünsene ;D

Cam silecegi su fışkırtmıyor diye ağır kusur yazmışlar bizim defendere ;D

Önder anlayamadığım, dikkatimi çeken bir şey var;
Sen son zamanlarda ne olduda bir anda böyle ZJ'ni gözden çıkarttın, hatta soğudun...? :smiley:

beatrix' Alıntı:
Önder anlayamadığım, dikkatimi çeken bir şey var;
Sen son zamanlarda ne olduda bir anda böyle ZJ'ni gözden çıkarttın, hatta soğudun...? :smiley:

yok zj yi gözden çıkarmadım soğumadımda ama sınırları biraz daha artırmak istiyorum...

kısmet artık...

Eeeeee.....; bu arabayı yapandada çekendede ayrıca böyle bir araba olması lazım tabiki....;)

untitled.jpg

dronder' Alıntı:

İlk video sadece arabanın ilk test çıkışıydı, sonradan tabiki kapıları bacaları takıldı....

r.png

untitled1.jpg

untitled4.jpg

untitled5.png

gerisi yalan...

Ergün bey sizde ZJ yokmu neden siz yapmıyorsunuz? ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bu Önder e de bir cevap olmuştur sanıyorum. ;D ;D

ben o cevapları 6 ay önce ustasından öğrendim ;)

o kadar para harcayacağıma 24.000 liraya dizel unimog var alırım onu son nokta :D

ya da daha uygun bir bütçeye cj hazırlayacağım...

zj de hafif gezilerde ve kamplarda kullanılmak üzere kalacak... (buradan yanlış anlaşılmasın zj off-road yapamaz düşüncesi çıkmasın. beni bu güne kadar hiç utandırmadı. ama 30.000 liralık arabda körü körüde dağa bağa vurmak mantıklı gelmiyor. devirmesi var, vurması kırması var... yoksa zj arazide çok başarılı bir araç...)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR