ZJ'de Gelinebilinecek En Son Nokta....!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,172

Etiketler

Ynt: ZJ'de Gelinebilinecek En Son Nokta....!

ben iki sene her haftasonu dükkandayım, Wagoneer en sonda 1,5m kısaltı ve saire...

şimdilik öyle vaktım yok :(

Bu alet hem kayada hem çamurda gider...zaten kayada giden çamurda da gider lakin üzerindekiler çamur lastiği super swamper bogger...

Bir dönem bende bunun hesabını 5.9 üzerinden yaptım, çok da pahalıya maal olmuyor, çıkan bir sürü parçayı satıyorsun zaten :smiley: airbag torpido kapı vs... hatta komple elektrik tesisatı... 4 bare 360 manifoldu ve edelbrock karburatör ile karmaşık elektronik sistem satılıyor... ben CJ'ye daha fazla harcamışımdır.. 4-5 sene önce benim CJ'i aldığım paralar bugün ZJ alınır oldu :smiley: sonra vazgeçtim tabii tam şase CJ varken, monblock ZJ alıp CJ'ye benzetmenin ne alemi var dedim....

discovery-V8' Alıntı:
Ergün bey sizde ZJ yokmu neden siz yapmıyorsunuz? ;D ;D

Yok, yok, ben ikinci arabamı hazırladım bile...:smiley:

[attachment=1]

Almanya 108.jpg

valla bence hiç de çekici değil. bi aracın karakteri çok fazla değişmemeli. sıfır çizmek ne off-road ne alaka

bu sadece kendi cevresinde dönüyor bunun için mi bu kadar ugrasmıslar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR