beatrix' Alıntı:Naaaayyyıııırrrrrr....! nooolaaaamaaaaazzzzz.....! bu böyle bitemeeezzzzz.....!!!!
flying surfer' Alıntı:Son darbeyi de ben vurayım bari!!
Zaten konu başlığının sorusunda biraz yönlendirme var!"Köşeli Sert (!!!!) Hatlarmı, Yuvarlak Hatlarmı "
Ben 96 sonrası GC'nin göğüsünü daha sert buluyorum şahsen! Vücut geliştirmiş bir sporcunun göğsü de yuvarlak hatlı ama, kaburga kemikleri sayılan köşeli hatlı bir sıskadan daha kaba ve sert hatları olduğu bir gerçek! ;D ;D
Ben şahsen 96 sonrası GC'leri 96 öncesine göre vücut geliştirilmiş, kaslı hali olarak görüyorum. Benim hoşuma bizimkiler daha çok gidiyor doğrusu! He he buyrun bakalım bir de bu kelimelerle düşünün!! ;D ;D
Alfonse' Alıntı:Keremcim, güzel kardeşim,
Fotolarında benzetmelerinde süper, tebrik ederim...
Ben,
Doğrudur, alt soldaki hatunu tercih etmem....
Ama üst soldaki adamı hiç tercih etmem... Yani, "tercihlerim kaslı adamlardan yana hiç olmadı, olmayacakta" .... ;D
Artık, ben üsttekini tercih ederim diyenide bilmem. Hür irade, tercihlere karışmamamk demokrasi gereği ;D
( şu fotoları vücüt geliştirmiş adam yerine, vücutçu kadınla yapsaydında, ağzıma sakız etmeseydim keşke, neyse)
flying surfer' Alıntı:Tabii ki benmim tercihlerim de genelde kaslı adamlardan yana olmaz, hatunları tercih ederim, ama 5.2 V8 ZJ'yi de dişiye benzeticek halim yok herhalde?! O bana göre erkeksi tasvir edilmeli!!! ;D ;D
Ya da böyle?... ;D[attachment=1]
alpaslanepli' Alıntı:Orası kesin baksana kırmızı arabayı renginden dolayı beğenmeyecek kadar SERT arkadaşlar! yumuşak yumaşak kavisli arabaya oy veriyor. Niye? Çünkü kenidine ait... ;D
alpaslanepli' Alıntı:[size=11pt]...... SERT .................
...... yumuşak ............
...... kavisli ................
...... veriyor ...............
alpaslanepli' Alıntı:Alfonse' Alıntı:Lastikli bu Türkçe, lastikli...Pardon
![]()