ZJ'nin Çeki Demirine Fiş Soketi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerklc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,194

ilkerklc

Kamp I
Yer
ANKARA
çeki demirinin sol tarafında bulunan,mevcut elektrik tesisatının bağlantısının yapılması için gerekli olan,orjinal kapaklı bağlantı soketini(priz) arıyorum....Ankara'daki hurdacılarda rastlayamadım.Konuyla ilgili parça,elinde olan yada bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımlarınızı rica ediyorum....

Etiketler
Ynt: ZJ'nin Çeki Demirine Fiş Soketi

o soketi dişi ve erkek olmak üzere iki çeşittte olanı kamyon ve tır malzemesi satılan iş yerlerinde bulabilirsiniz ben öyle yaptım onlar tır dorseleri için kullanıyor

mustafa drican' Alıntı:
o soketi dişi ve erkek olmak üzere iki çeşittte olanı kamyon ve tır malzemesi satılan iş yerlerinde bulabilirsiniz ben öyle yaptım onlar tır dorseleri için kullanıyor

ilginize teşekkür ederim. ben ORJİNAL olan malzemeyi arıyorum.yani hiç bir değişiklik yapmadan vida ,kaynak yada tesisatı hiç oynamadan gibi.orjinal parçayı yerine takmak istiyorum.zaten bilindiği üzere elektrik tesisatı da arka tampon içinde fabrikasyon olarak mevcut.herhangi bir müdahaleye gerek kalmaksızın soketi takınca çeken araçda sistem çalışır hale geliyor.yalnızca çekilen romork yada karavanın fişindeki uçları çekere göre değiştireceğim...daha açıklayıcı olması bakımından ,istediğim malzemenin resmini eklemek istedim fakat henüz bulamadım..

ilkerklc' Alıntı:
ilginize teşekkür ederim. ben ORJİNAL olan malzemeyi arıyorum.yani hiç bir değişiklik yapmadan vida ,kaynak yada tesisatı hiç oynamadan gibi.orjinal parçayı yerine takmak istiyorum.zaten bilindiği üzere elektrik tesisatı da arka tampon içinde fabrikasyon olarak mevcut.herhangi bir müdahaleye gerek kalmaksızın soketi takınca çeken araçda sistem çalışır hale geliyor.yalnızca çekilen romork yada karavanın fişindeki uçları çekere göre değiştireceğim...daha açıklayıcı olması bakımından ,istediğim malzemenin resmini eklemek istedim fakat henüz bulamadım..

PM gonderdim bir bakarsin

997799' Alıntı:
römork imalatı yapan yerler de mevcuttur...

üstad; orjinal fabrika çıkışı prizi arıyorum,satılanları alarak orjinal tesistatın ucundaki soketi kesmek istemiyorum....

ilkerklc' Alıntı:
üstad; orjinal fabrika çıkışı prizi arıyorum,satılanları alarak orjinal tesistatın ucundaki soketi kesmek istemiyorum....

çok mühim bişey değilki....elektrikçi prizin içini açıp bağlantısını yapacak..bant yok extra ilave yok...

aradığım parça budur.

BcrNZg2kKGrHqIH-DgEquSdBq5vBKymm9krg_12.jpg

olasiliksiz' Alıntı:
Bunun orjinali olsa ne olacak ki?

her arkadaşın bakış açısına saygı duymak gerekli....ama benim için önemlidir ORJİNAL kelimesi.(başıma ne geldiyse bundan geldi)artı bu malzeme ile aracın arka tamponunda fabrikasyon hazır bulunan çeki demiri elektrik tesisatının soketini ,prizin arkasana oturtmakla iş bitecek ve çalışır pozisyona gelecek.

tabiki orjinali yada piyasada rahatlıkla bulunabilen bir prizde de sistem işlevini yerine getirecektir.fakat bir kablo dahi kesilince bana rahatsızlık veriyorken,mevcut soketi iptal etmekle ne hale geleceğimi siz düşünün :eek:.dediğim gibi biraz orjin takıntısı sanırım. ;) sevgiyle............

tabiki orjinali yada rahatlıkla bulunabilen prizde de sistem işlevini yerine getirecektir.fakat bir kablo dahi kesilince bana rahatsızlık veriyorken,mevcut soketi iptal etmekle ne hale geleceğimi siz düşünün Shocked.dediğim gibi biraz orjin takıntısı sanırım. Wink sevgiyle

Asıl problem orjinal olmayan soketi takmayı beceremeyecek olan elektrikçilerin varlığında sanırım..

olasiliksiz' Alıntı:
Asıl problem orjinal olmayan soketi takmayı beceremeyecek olan elektrikçilerin varlığında sanırım..

oda ayrı bir konu evet haklısınız,yaptıracak nasıl olsa bi şekilde şaşeyi,yok sigorta değiş yok şurdanmı burdanmı derken sinir katsayılarıı biliyosunuz.....

Qrjinallik takıntısını bende yaşıyorum ,aracıma yandan dokunuldu diye boyatıp arabayı sattığım olmuştur.

Qrjinallik takıntısını bende yaşıyorum ,aracıma yandan dokunuldu diye boyatıp arabayı sattığım olmuştur.

İkinci el araç nasıl orjinal kalacak ki? Üstelik jip olunca kafadan 10 yaşında oluyor genelde, ya da zengin olmanız gerekiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler