Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar almayı dusundugum otomatık vıtes dıscovery td5 aracta yokusta cok ufak ufak gerı kayma oldu bu bır arıza gostergesımıdır arıza gostergesıyse bana takrıbı malıyetı ne olabılır?
Ynt: discovery td5 2001 aldım bilgi...
anladim fakat sorumun cavabini hala alamadim 32 lastik 2 inch yukseltme yapilarak takilabiliyormu baska bir uygulamaya gerek varmi ve 32 lastigin ornek:235/85/16 olarak yazilacak olursa tanimi nedir
hmm anladim onlari ayarlayacagim fakat kimse soruma cevap vermiyo 3 yerde konu actim garage,technical,ve discovery olmak uzere kimse cevap vermiyor...halbuki okadarda zor bir soru deil herkez araclarina bu lastiklerden takiyor soruyorum sizlere alacaginiz...
Ynt: Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman
tablet pc den girdiğim icin videoyu goruntuleyemedimde nedir bu videodaki merak ettim izlemek istesem youtubea nasil
yazamayliyim
lastik ebatı ve markası olarak ne onerirsiniz 33" lastik alirsam araca degisiklik olarak ne yapmam gerekiyor birde 33" ebat olarak neye tekabul ediyor yani
xxx/xx/xx olarak bilinen sitede vs de aramk icin sordum
orjinalini bozmayi pek istemiyorum ama cikarmasam iptal etmesem araca bir zararinolurmu yada bana mddi acidan olursa ne olur sıktım sizide kusra bakmayın