Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Terrano 2 Aldım Sıkıntım Var
beyaz duman atmasının bıcok sebebı vardır..dızellerde beyaz dumanın en öncelıklı sebebı yakıtın kalıtesızlıgı ve mazottakı su mıktarıdır...aracınız turbolu,mazot fıltresının sısmesıde sılındıre gıden hava mıktarının artıp yakıt mıktarının azalmasına sebep olur...
Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir
Arkadaşlar az önce lpg deposunu fulledim tam 100 km yol yaptım sonuç 70 tl yani km 700 bin lira kafayı bozacağım yarın yine teste bağlatacağım bana veriler tam derlerse çıldırmamak elde değil.Bu 100 km yolun 8o km sini uzun yolda yaptım.410 lira...
Ynt: ZJ'lere En Uyumlu Lastik
235 70 16 yakıt olarak daha avantajlı gıbı gorunsede,255 70 16 lastık cap olarak daha buyuktur. capı kucuk lastıkte aynı sürate daha yuksek devırde cıkarsınız..bu da aradakı yakıt farkı avantajını sıfıra ındırır..
Ynt: Ön Takımda Ne Nedir ve Nerededir?
track barın görevı, aracı vırajlarda savurmamak ıcın..bu kol sası gövdesınden defransıyelın koluna sabıtlenmıstır...pıtman kolu ve kısa rot sayesınde tekerlek hareketlenır...uzun rot yanı tıe rot sayesınde rot ayarı yapılır...lower control,bıldıgımız...