34p0326 kullanıcısının son içeriği

1. 34p0326

Aranıza ZJ ile Katıldım...

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... Aramıza hoş geldiniz .Aracınız hayırlı ve uğurlu olsun güle güle kullanın.
  2. 34p0326

Terrano 2 Aldım Sıkıntım Var

Ynt: Terrano 2 Aldım Sıkıntım Var beyaz duman atmasının bıcok sebebı vardır..dızellerde beyaz dumanın en öncelıklı sebebı yakıtın kalıtesızlıgı ve mazottakı su mıktarıdır...aracınız turbolu,mazot fıltresının sısmesıde sılındıre gıden hava mıktarının artıp yakıt mıktarının azalmasına sebep olur...
  3. 34p0326

1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir

Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir Arkadaşlar az önce lpg deposunu fulledim tam 100 km yol yaptım sonuç 70 tl yani km 700 bin lira kafayı bozacağım yarın yine teste bağlatacağım bana veriler tam derlerse çıldırmamak elde değil.Bu 100 km yolun 8o km sini uzun yolda yaptım.410 lira...
  4. 34p0326

Direksiyonda Boşluk Olmalı mı?

Ynt: Direksiyonda Boşluk Olmalı mı? keske olsaydı yardımcı olurdum..ama ne yazıkkı yok..
  5. 34p0326

Ynt: Direksiyonda Boşluk Olmalı mı? tamır takımı dıreksıyon kutusunun ana parcalarıdır..cok pahalı dıreksıyon kutularında tamır takımı değiştirilerek sorun gıderılıyor...bır nevı kutunun revızyondan gecmesı..benım rot balans ve turbo tamır servısım var..bır cok aracın dıreksıyon kutusunu...
  6. 34p0326

ZJ'lere En Uyumlu Lastik

Ynt: ZJ'lere En Uyumlu Lastik 235 70 16 yakıt olarak daha avantajlı gıbı gorunsede,255 70 16 lastık cap olarak daha buyuktur. capı kucuk lastıkte aynı sürate daha yuksek devırde cıkarsınız..bu da aradakı yakıt farkı avantajını sıfıra ındırır..
  7. 34p0326

Ön Takımda Ne Nedir ve Nerededir?

Ynt: Ön Takımda Ne Nedir ve Nerededir? track barın görevı, aracı vırajlarda savurmamak ıcın..bu kol sası gövdesınden defransıyelın koluna sabıtlenmıstır...pıtman kolu ve kısa rot sayesınde tekerlek hareketlenır...uzun rot yanı tıe rot sayesınde rot ayarı yapılır...lower control,bıldıgımız...
  8. 34p0326

Ynt: Direksiyonda Boşluk Olmalı mı? öncelıkle herkese merhaba..bır dıreksıyonda cok hafıf bosluk olmalı..fakat bunun belırlı sınırı vardır..aracınızın rot baslarında rot kollarına ve alt rotıl bosluklarına bakmak gerekır önce..eger bunlar sağlamsa dıreksıyon mafsalına bakmalı,eger ondada bısey...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri